Slevin Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 to není černá v nabídce píší dark gray čili tmavě šedá. Hází to takové ty odlesky, takže to lehce zesvětluje. Škoda, že nedělají stříbrnou, také by mě ale zajímala ta bílá, jak vypadá. Prostě se mí líbí. Nevím jak by měl fungovat antireflex asi jsem ho nikdy neměl. Navíc jsem to moc nezkoumal. Štvala mě ta prodavačka, jak si mě prohlížela...
Slevin Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Tak co, neporadí mi někdo ještě nějaké hodinky s Peseux 7001? Do 20-30tis? Nomos nechci, přijdou mi jako takové konzervy Upraveno 5. března 2012 uživatelem MichalV
Potkan Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tak hlavne v Nomosech bys mel trosku jinej level nez Peseux..
Slevin Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Je to o hodně vylepšený stroj? Já vím, že mají navíc funkci stopnutí vteřinovky během nastavení a jinak udělanou pojistku pera, což se mi líbí více, ale jinak to je asi stejné ne?
Slevin Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Víte někdo v čem je o tolik lepší NOMOS alfa oproti klasickému PESEUX 7001, který je například v již zmíněnyých EPOSech?Díky
Micey Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Technicky netušim, ale inhouse je inhouse..
Slevin Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Asi nejde objednat samostatně co, 6e bych si to překopal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se