Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

už značnou dobu pokukuju po těchto hodinkách, ale nemohu témeř nikde najít cneu a vhodný obchod, kde se prodávají. Proto bych se rád poradil, kde by se daly sehnat?

A také jestli nemáte někdo zkušenosti s Peseux 7001 calibrem? Koukal jsem, že nemají možnost zastavení vteřinovky a také nevím, jestli mají nějaký tlumič nárazu.

Jakou mají přesnost a reservu nátahu?

Zde je popis od výrobce.

díky za odpovědi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tady mas popis kalibru

rezerva standard, cca 44 hodin

17 kamenu

Incabloc

Prodavaji se tusim na Vaclavaku v pasazi jak je Altman. Uprostred pasaze je takovej obchod s hodinkama, vapada jak stanek, ale co vim, tak zkusenosti dobry, prodejce fajn a nevim o nikom jinym, kdo by Eposy v CR prodaval. Jestli se tam vydas a neco zjistis, dej vedet.

Odesláno

Na Slovensku ich predávajú tu. Prevádzkovateľom tohto e-shopu je človek, ktorý u nás založil a vedie hodinkové fórum www.hodinkomania.sk. Malo by sa teda jednať o dostatočne seriózneho predajcu hodiniek :rolleyes:

Odesláno

Aha, díky za rady. Koukám, že cena pro čr je nějakých 22500kč, což mi přijde celkem dost, ale nenašel jsem nikde jinde nic levnějšího...Do té pasáže kouknu, tam by měl být pan Brož.

Zkušenosti s tímto strojkem máte někdo?

Odesláno

Jojo pan Broz, to jmeno mi vypadlo. Mne ta cena prijde ok, kdyz ukecas slevu na 20, mas krasny hodinky s krasnym strojkem a radosti je kazdy rano natahovat.

Odesláno

A jak dlouho asi tak vydrží těsnění v korunce při denním natahování? Aby se tam moc prachu nedostalo.

Odesláno

Pan Brož tam teda tyhle nemá, ale asi by je uměl objednat. Eposy tam má spíš ty komplikovanější a pak takový ty pseudo IWC. Ještě maj pár Eposů v Kotvě (ale fakt malinko) a někde na Vinohradech (nebo jinde..?) hodinářství, ale tam jsem nebyl.

Tu korunku ale fakt neřeš, stejně je budeš po měsíci prodávat:)

Odesláno

:D no já doufám, že nebudu prodávat. Každopádně je koupím až prodám Frederique constant, co tu prodávám.

V té kotvě je nemají? Nechci je objednat a pak zjistit, že mi nesedí rozměrově nebo barvou.

Odesláno

aha, a po jaké barvě jsi koukal. Mě se líbí ty modré, ale jěště přemýšlím nad bílými. Škoda, že je nedělají ve stříbrné

Odesláno

hm, to je blbý si je koupit a pak zjistit, že mi nejdou. Navíc se nedají ani moc přes net sehnat.

Odesláno

:D no já doufám, že nebudu prodávat. Každopádně je koupím až prodám Frederique constant, co tu prodávám.

V té kotvě je nemají? Nechci je objednat a pak zjistit, že mi nesedí rozměrově nebo barvou.

Proč se vlastně zbavuješ těch Frederique Constant? Připadají mi hezčí než tyhle Eposy...

Odesláno

no ty frederique constant jsou děsně pěkné hodinky, ale nekonec jsem se rozmyslel, že bych raději světlejší cifr a trochu menší průměr, jinak mi je jich samozřejmě líto, že budou muset z domu, lépe udělané pouzdro do obleku jsem jeětě neviděl. Padnou jako elité na ruku a manžeta košile vůbec nedrhne...

Odesláno

Tak ještě bych rozšířil svůj výběr o jednoho kandidáta viz foto, ale je to letošní model, tak nevím, jak dlouho může trvat než se dostane na trh. Co si o nich myslíte? Který je lepší? V těhlech je eta 2892. Mají průměr 4Omm a výšku pouhých 7,7mm? to snad nikdo neumí s touhle etou:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...