Slevin Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Ahoj, už značnou dobu pokukuju po těchto hodinkách, ale nemohu témeř nikde najít cneu a vhodný obchod, kde se prodávají. Proto bych se rád poradil, kde by se daly sehnat? A také jestli nemáte někdo zkušenosti s Peseux 7001 calibrem? Koukal jsem, že nemají možnost zastavení vteřinovky a také nevím, jestli mají nějaký tlumič nárazu. Jakou mají přesnost a reservu nátahu? Zde je popis od výrobce. díky za odpovědi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Tady mas popis kalibru rezerva standard, cca 44 hodin 17 kamenu Incabloc Prodavaji se tusim na Vaclavaku v pasazi jak je Altman. Uprostred pasaze je takovej obchod s hodinkama, vapada jak stanek, ale co vim, tak zkusenosti dobry, prodejce fajn a nevim o nikom jinym, kdo by Eposy v CR prodaval. Jestli se tam vydas a neco zjistis, dej vedet.
EDYMI Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Na Slovensku ich predávajú tu. Prevádzkovateľom tohto e-shopu je človek, ktorý u nás založil a vedie hodinkové fórum www.hodinkomania.sk. Malo by sa teda jednať o dostatočne seriózneho predajcu hodiniek
jacube Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 stránky výhradního dovozce do ČR http://www.epos-czech.cz/ Najdeš tam ceník i kontakty na prodejny.
Slevin Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Aha, díky za rady. Koukám, že cena pro čr je nějakých 22500kč, což mi přijde celkem dost, ale nenašel jsem nikde jinde nic levnějšího...Do té pasáže kouknu, tam by měl být pan Brož. Zkušenosti s tímto strojkem máte někdo?
Potkan Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Jojo pan Broz, to jmeno mi vypadlo. Mne ta cena prijde ok, kdyz ukecas slevu na 20, mas krasny hodinky s krasnym strojkem a radosti je kazdy rano natahovat.
Slevin Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2012 A jak dlouho asi tak vydrží těsnění v korunce při denním natahování? Aby se tam moc prachu nedostalo.
Potkan Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 To s nema budes farat sachtu nebo co? To bych asi fakt neresil..
Slevin Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2012 jsem takový hnidopich, chci vědět co nejvíc než něco pořídím...
Slevin Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2012 A zkušenosti někdo má s ETA PESEUX 7001?
Micey Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Pan Brož tam teda tyhle nemá, ale asi by je uměl objednat. Eposy tam má spíš ty komplikovanější a pak takový ty pseudo IWC. Ještě maj pár Eposů v Kotvě (ale fakt malinko) a někde na Vinohradech (nebo jinde..?) hodinářství, ale tam jsem nebyl. Tu korunku ale fakt neřeš, stejně je budeš po měsíci prodávat:)
Slevin Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2012 no já doufám, že nebudu prodávat. Každopádně je koupím až prodám Frederique constant, co tu prodávám. V té kotvě je nemají? Nechci je objednat a pak zjistit, že mi nesedí rozměrově nebo barvou.
Micey Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Ne.. nebo aspoň je neměli před měsícem, když jsem se tam byl podivat. Taky jsem po nich totiž pokukoval.
Slevin Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2012 aha, a po jaké barvě jsi koukal. Mě se líbí ty modré, ale jěště přemýšlím nad bílými. Škoda, že je nedělají ve stříbrné
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 www.hodinkomania.sk - Koukam , ze nove kibiforum. Nekdo by je mel varovat nez budou muset mazat fotky.....
Micey Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Michale, taky na ty modrý. Ale taky jsem je chtěl vidět naživo, takže z toho nic nebylo..
Slevin Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2012 hm, to je blbý si je koupit a pak zjistit, že mi nejdou. Navíc se nedají ani moc přes net sehnat.
Kamil66 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 no já doufám, že nebudu prodávat. Každopádně je koupím až prodám Frederique constant, co tu prodávám. V té kotvě je nemají? Nechci je objednat a pak zjistit, že mi nesedí rozměrově nebo barvou. Proč se vlastně zbavuješ těch Frederique Constant? Připadají mi hezčí než tyhle Eposy...
Slevin Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2012 no ty frederique constant jsou děsně pěkné hodinky, ale nekonec jsem se rozmyslel, že bych raději světlejší cifr a trochu menší průměr, jinak mi je jich samozřejmě líto, že budou muset z domu, lépe udělané pouzdro do obleku jsem jeětě neviděl. Padnou jako elité na ruku a manžeta košile vůbec nedrhne...
Slevin Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Tak ještě bych rozšířil svůj výběr o jednoho kandidáta viz foto, ale je to letošní model, tak nevím, jak dlouho může trvat než se dostane na trh. Co si o nich myslíte? Který je lepší? V těhlech je eta 2892. Mají průměr 4Omm a výšku pouhých 7,7mm? to snad nikdo neumí s touhle etou:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se