ensi Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Co MeisterSinger z chronoshopu? Průměr jen o 0,5mm menší Edit: Teď koukám, že nemají safír, tak nic... Upraveno 5. března 2012 uživatelem ensi
Domingo Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Čau, soráč za off topic, ale co Ti vlastně na E2824 vadí tak moc, že bys šel radši do quartzu? Jinak myslím, že 2824 pohání i Eposy z Tvého užšího výběru... Vadí mi na něm, že už ho v jedněch hodinách mám:) a taky krátká doba nátahu, i když je mi jasné, že etou 2892, 2836 apod. si moc nepřilepším. Ne že bych etu 2824 nesnesl, ale spíš bych upřednostnil jiný kalibr (v rámci diverzifikace portfolia:)).
Návštěvník Snow Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Tak to je opravdu slušný blud. Můj příspěvek výše odkazuje přímo na Hodinářství a Zlatnictví Jihlava, Benešova 1 Není to náhodou jen překupník bez skladových zásob ? Čechách má zastoupení Isabella Karlovy Vary.
Jirka35 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Není to náhodou jen překupník bez skladových zásob ? Čechách má zastoupení Isabella Karlovy Vary. Opravdu to tak asi bude. Omlouvám se za mystifikaci. Myslel jsem, že když je nabízejí a mají kamenou prodejnu, tak je tam budou mít i k prohlédnutí.
Klasik Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Osobně bych na dobrodružné víkendy pořídil ještě jedny hodinky "otloukánky" třeba nějaký Casia géčka a nebo něco z žady edifice. Quartz pro tyto účely naprosto stačí a alespoň to pokaždý kdž to vezemš na ruku nemusíš seřizovat. Když to člověk někde rozbije, odře nebo ztratí atd, tak to nepřijde tak líto. Baume et Mercier jsou pěkné hodinky, ale WR mají pouze 30m, což je vzhledem k mým někdy "dobrodružným" víkendům dost nepraktické. Co se týká Nomos, tak se mi líbí pouze modelová řada Zurich, a ta je mimo finanční limit a navíc nesplňuje požadavek WR. Řady Tangente a Club sice splňují podmínku WR, ale designově to není můj šálek čaje.
Domingo Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 řekněme, že mám na mysli "jiné víkendové dobrodružství" než lození po skalách nebo jízdu na kole.
MarvinX Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Domingo: Vím, že jsi už předem vyloučil Junghansy, ale možná že některý z těhcto nových modelů by pro tebe mohl být zajímavý http://www.junghans.de/bogner-watches.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se