denzileck Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Zdravím,dalo by se toto nějak jednoduše v domácích podmínkách rozleštit nebo tak něco?Kolik zhruba může stát nové sklíčko ? Díky http://imageshack.us/g/85/pb250607.jpg/ Upraveno 10. března 2012 uživatelem denzileck
Dantechno Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Teoreticky by to jit mohlo - za pomoci brusnych past ruznych hrubosti.... Zkus prohledat forum , nekde se to tu popisuje. Myslim , ze cenu sklicka bude lepsi zjistit u zastoupeni/prodejce.
Návštěvník vterina Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 plastove sklo jde pastou na zuby ta pro kuraky a vatickou. nechas pastu trochu zatuhnout a lestis , akorad je to prace tak na hodinu. ale plast sklickonje jak novy
Návštěvník vterina Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Tyhle maji mineral.... to tu nekdo rikal ze to jde jedine diamantovou pastou kterou pouzivaji na zrcadla ci co. kde se da poradne sehnat ale asi nikdo nevi. ale lehky skrabanecek me na casio g-shock s mineralem taky sel tou pastou pro kuraky. ale je to prace. musi se delat krouzky pak zleva doprava , nahoru dolu.
blam Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Zdravím, doporučuji zakoupit pokud je možnost nějakou z TĚCHTO past. Je tu i dost příspěvků o tomto tématu TU a třeba TU.
denzileck Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Díky a jakou zhruba jemnost ? Nešla by i nějaká z http://eshop.vbtools.cz/index.php?main_page=index&cPath=17 ?
blam Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Já mám 2.5micronu a kovový tah to třeba vyleští dokonale. Vše se blejská perfektně. Na minerální sklíčko se to chystám použít. Bude to ale celkem práce. Kovový tah mi trval několik desítek minut.
denzileck Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Dobře a kdy se na to chystáš?Že bych mohl využít tvoje poznatky třeba až to budeš mít hotový.
blam Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Pokusím se to zvládnout dnes. Dám vědět jaký bude výsledek.
blam Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Takže po zhruba hodinovém ručnímu leštění je minerál celkem vyleštěný. Ještě by to chtělo, ale už na to nemám čas. Nejspíš by to chtělo hrubší zrnitost nebo leštit strojově aby to šlo rychleji. Jednalo se o středně hluboké rýhy. Cca 2 roky staré hodinky skoro denně nošeny. Nepodařilo se mi to bohužel nafotit abych ukázal rozdíl.
denzileck Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 A neudělají se na místech kde je sklo zdravý mikroškrábance ?
blam Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 A neudělají se na místech kde je sklo zdravý mikroškrábance ? Určitě ne. Sklo je krásně lesklé. 2.5 micronu je dost jemná pasta. Poškrábání nehrozí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se