Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teoreticky by to jit mohlo - za pomoci brusnych past ruznych hrubosti.... Zkus prohledat forum , nekde se to tu popisuje. Myslim , ze cenu sklicka bude lepsi zjistit u zastoupeni/prodejce.

Návštěvník vterina
Odesláno

plastove sklo jde pastou na zuby ta pro kuraky a vatickou. nechas pastu trochu zatuhnout a lestis , akorad je to prace tak na hodinu. ale plast sklickonje jak novy

Návštěvník vterina
Odesláno

Tyhle maji mineral....

to tu nekdo rikal ze to jde jedine diamantovou pastou kterou pouzivaji na zrcadla ci co. kde se da poradne sehnat ale asi nikdo nevi. ale lehky skrabanecek me na casio g-shock s mineralem taky sel tou pastou pro kuraky. ale je to prace. musi se delat krouzky pak zleva doprava , nahoru dolu.

Odesláno

Já mám 2.5micronu a kovový tah to třeba vyleští dokonale. Vše se blejská perfektně. Na minerální sklíčko se to chystám použít. Bude to ale celkem práce. Kovový tah mi trval několik desítek minut.

Odesláno

Takže po zhruba hodinovém ručnímu leštění je minerál celkem vyleštěný. Ještě by to chtělo, ale už na to nemám čas. Nejspíš by to chtělo hrubší zrnitost nebo leštit strojově aby to šlo rychleji. Jednalo se o středně hluboké rýhy. Cca 2 roky staré hodinky skoro denně nošeny. Nepodařilo se mi to bohužel nafotit abych ukázal rozdíl.

Odesláno

A neudělají se na místech kde je sklo zdravý mikroškrábance ?

Určitě ne. Sklo je krásně lesklé. 2.5 micronu je dost jemná pasta. Poškrábání nehrozí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...