daniel01 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 dobrý den, prosím, poradíte mi hodinářství, kde by mohli umět opravit tyto hodinky? http://www.smirs.com/aviator-watches/chronograph/31332709670bl/ AVIATOR Chronograph obešel jsem pár hodinářství a nic... utrhla se mi hřídelka natahování... Děkuji D.
Pavel K. Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Zkus se zeptat tady. Ta firma k nám Aviatory oficiálně dováží. A tady je odkaz na jejich obchodní partnery (hodinářství) v ČR. Nebo si zkus tady projet vlákno Doporuč dobrého hodináře.
pato31681 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Dobry hodinar pracuje pre ruskychronograf.sk, uz som u neho mal dvoje chrona, jedne na komplet generalke.
Gryll16 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Dobry hodinar pracuje pre ruskychronograf.sk, uz som u neho mal dvoje chrona, jedne na komplet generalke. Ide zrejme o pána Wágnera z Banskej Bystrice, ktorý robil generálku aj mojim Aviatorom.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se