fcb1950 Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Zdravím Vás všechny.Chtěl bych Vás poprosit zda někdo z Vás nemá na prodej český manuál na Citizen BY0000-56E kalibr H610 nebo podobný podle kterého bych hodinky nastavil.Stačí naskenovat a poslat emailem.Nic nechci zadarmo,takže ten kdo tento manuál vlastní ať mi napíše do vzkazů a řekne si cenu.Předem všem ochotným děkuji.
Palko75 Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Ahoj taky vlastním tyto hodinky český návod nemám, ale možná by ti pomohlo na stránkách Citizen je přesný video návod co a jak nastavit dá se to krokovat a převíjet zpět dají se podle toho nastavit všechny funkce. Pokud máš cd k hodinkám mělo by to video být i na něm.
Petr_P Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Jen doplním Palko75. Pro zájemce o anglické originální znění - plný PDF manuál, zkrácený PDF manuál a zmíněný interaktivní návod je na této adrese: www.citizenwatch.com/CUK/English/settingsresults.asp?caliber=H610 . TIP: Pokud se český manuál nakonec nenajde, lze z anglického PDF kopírovat věty a sázet je do elektronického překladače.
fcb1950 Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Jen doplním Palko75. Pro zájemce o anglické originální znění - plný PDF manuál, zkrácený PDF manuál a zmíněný interaktivní návod je na této adrese: www.citizenwatch.com/CUK/English/settingsresults.asp?caliber=H610 . TIP: Pokud se český manuál nakonec nenajde, lze z anglického PDF kopírovat věty a sázet je do elektronického překladače. Zatim dekuji všem za pomoc.Přece jen bych upřednostnoval origo český manuál jelikož bych chtěl využít všech funkcí těchto hodinek a když si nechám přeložit origo anglický,tak je to celkem nesrozumitelné.CD k hodinkám mám,ale manuál je manuál.Proto jej tedy dál poptávám a má nabídka,že případného pomocníka odměním stále platí
Petr_P Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Co zkusit další přímou akci? Zeptej se u českého oficiálního dovozce značky Citizen. Za zeptání nic nedáš.
fcb1950 Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tam už jsem volal,Návody neprodávají a ani nekopírují,prostě nic a v jiném autorizovaném obchodě chtěli za kopii návodu 1000kč,radši jej nebudu jmenovat ani.
Palko75 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 1000kc? No to si děláš p...l. Tak se obrať na prodejce který ti je prodal. Jinak z toho videa se naučíš vše co hodinky uměj víc toho neuměj než je na tom videu...
fcb1950 Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Ja je kupoval ve španělsku a tam český návod nemají.Na CD jsem se dival.Hodinky nastavené mám,ale návod je návod,chtěl bych zjistit co to všechno umí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se