Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny vážené pacienty CHRONOMAGFORA...

poraďte mi kde bych koupil pryžový tah na hodinky ULYSEE NARDIN...viz příloha, samozřejmě bych byl rád za typ na dobrou cenu.Děkuji zdvořile.MK

post-6005-004584400 1332709134.jpg

Odesláno

Azra Karlovy Vary, Mr. Fikret Osmanovic

Přiznám se,nerozumím.Můžeš mi to prosím upřesnit.MK
Odesláno
UTFG

Obor:

Chatovací zkratky

Význam: Use The ******* Google & doh\'t ask stupid questions!

Popis:

Použij google, najdi na googlu. Vulgární zkratka.

Jazyk: angličtina

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aha,,,tak tedy UTFG znamená toto?MK

Odesláno

staci kliknout na to Sibirnayovo UTFG...Posted Image

...DĚKUJI ZA UPOZORNĚNÍ,SAMOZŘEJMĚ JSEM KLIKL A SAMOTNÝ ODKAZ ZNÍ ODLIŠNĚ,,,JÁ SE PTÁM ZDA JE TOTO CHATOVACÍ ZKRATKA DLE POPISU NÍŽE.mk
Odesláno (upraveno)

ano je to ta zkratka del popisu vyse. a jen drobnost, nepouziva se velke pismo (kapitalky) = kriceni

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

ano je to ta zkratka del popisu vyse. a jen drobnost, nepouziva se velke pismo (kapitalky) = kriceni

..asi ano,nebyl to můj záměr-křičení...nedovolil bych si nikoho z vás, schovaný za monitorem jakoby někoho titulovat a nebo mu naznačovat něco ve zkratkách.To je asi tou ikonou J.R. Ewinga, která mu dovoluje chovat se jako...ODKAZ NÍŽE.

Přeji pěkný večer všem, opět jsem se přesvědčil,že někteří členové tohoto fora se chovají arogantně na dotazy začínajících členů.MK

post-6005-007954200 1332779910.jpg

Odesláno
..ani jsem nestačil poděkovat za odkaz.Děkuji.MK
Odesláno

UTFG se používá běžně, dokonce to zde používá i root admin a není to myšleno nijak vulgárně ani drze. Sibirnaya ti odpověděl na otázku, kde najít řemen, šesti slovy. Když jsi nepochopil, co ta slova znamenají, Sibiř ti dal odkaz a slovy UTFG se ti snažil naznačit, že kdyby jsi těch šest slov napsal do Googlu místo ptaní, taktéž by jsi zjistil odpověď na to, kde sehnat ten řemen.

Odesláno

..asi ano,nebyl to můj záměr-křičení...nedovolil bych si nikoho z vás, schovaný za monitorem jakoby někoho titulovat a nebo mu naznačovat něco ve zkratkách.To je asi tou ikonou J.R. Ewinga, která mu dovoluje chovat se jako...ODKAZ NÍŽE.

Přeji pěkný večer všem, opět jsem se přesvědčil,že někteří členové tohoto fora se chovají arogantně na dotazy začínajících členů.MK

Nechapem čo tu riešiš.... :sad01_anim:

Ved ti dal odkaz priamo na zastupcu Ulysse Nardin v K.Varoch...stačilo kliknuť a si na jeho strankach...

Návštěvník ?po
Odesláno

Guma se dá objednat i u Dušáka v Praze. Nevím kolik stojí dnes, ale komplet včetně titanových částí a spony to bylo před pár lety cca 18t :oneeyed02: = stačí tam zavolat a "poptat se po zdraví" (totéž se dá udělat v Azře)

Odesláno

Guma se dá objednat i u Dušáka v Praze. Nevím kolik stojí dnes, ale komplet včetně titanových částí a spony to bylo před pár lety cca 18t :oneeyed02: = stačí tam zavolat a "poptat se po zdraví" (totéž se dá udělat v Azře)

Díky.
Odesláno

Nemyslím, že je chyba v ostatních členech internetového fóra, že znají v online světě běžně užívané akronymy a elementární vyhledávací nástroje.

Tož o čem že ses to přesvědčil? :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...