Přejít na obsah

Poljot 3133-Stopky

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Dobrý den.Předem se omlouvám za laický popis svého problému.Ježíšek mi přinesl Strely.Jsou krásný,vo to nic :).No a při jejich vomakávání jsem zjistil,že při zastavení stopek,a po jejich následném spuštění(BEZ VYNULOVÁNÍ),se občas stane,že ručička poskočí cca o 1vteřinu.Stopky nepoužívám,ale jde mi o to,jestli nejsou ve strojku nežádoucí vůle.Moc rád bych slyšel,že to je úplně normální,protože je nechci sundat z ruky.Předem díky za uklidňující odpovědi.

Odesláno

to tolja: Išiel som si to vyskúšať na mojich 31681, to by mal byť odvedený kaliber z 3133, ale urobí mi to len sem-tam a to nie o celú sekundu, ale tak o dve až štyri desatiny sekundy. V rámci dvoch minút som ich zastavil a pustil asi tak 15 krát a urobili mi to asi štyri krát. Takže sa domnievam, že u mechanických hodiniek to niekedy urobí a inokedy nie, no nie je to závada. Poskúšaj si to niekoľko krát a možno sa naučia ako merať správne čas. :)

Mimochodom blahoželám k peknému darčeku.

Odesláno

Je to asi častá nemoc Poljotu,přesně to samé dělaly chronografy co jsem vlastnil, nijak mě to ale netrápilo, Strely jsou moc hezké hodinky gratuluju!

Odesláno

Dela mi to na poljotech to same, zjistil jsem to az ted, takze mi to asi doted moc nevadilo :) Ber to tak, ze je to takove typicke "sovetske", zrejme pri navrhu toho kalibru dohaneli a predhaneli imperialistickeho nepritele a nemeli uz cas se s takovyma "prkotinama" zabyvat.

Návštěvník tolja
Odesláno

Tak díky chlapi.To je přesně to,v co jsem potají doufal =)

Odesláno
Dela mi to na poljotech to same, zjistil jsem to az ted, takze mi to asi doted moc nevadilo :) Ber to tak, ze je to takove typicke "sovetske", zrejme pri navrhu toho kalibru dohaneli a predhaneli imperialistickeho nepritele a nemeli uz cas se s takovyma "prkotinama" zabyvat.

Naopak, to je přesně ten moment, kdy ty imperialisty předběhneme ... ta vteřinovka poskočí kupředu a šup, už jsou za námi ... :D Ano, 3133 to občas dělá ... asi se tam skládají do sebe zoubky ...

Odesláno

2 Tolja:tak stejné pocity jsem měl taky-s hodinkama i do postele-prostě neuvěřitelné časy:-)

velká gratulace k dárku-jaké máš výrobní číslo?

a k problému:on to žádný problém vlastně není-dělá mi to samé,ale když chceš měřit stopkama čas tak většinou od 0 ne?a tam ten sekundový posun není-tekže je vše vlastně ok:-)

Stopky používám zatím jen na občasné vaření jinak ne:-)

jinak mně osobně na hodinkách zaujal pohled z boku-profil vrchlíku sklíčka-nádhera.

i kontrasty: leštěná a kartáčovná ocel-nemám slov:-)

však jsem zde někde popsal celé vlákno about it:-)zatím 3 měsíce fugování a vše v pořádku-jen někdy zapomenu natáhnout( 1za 2 dny)

info viz. http://www.forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2922

Ps:zdravím i ostatní majitele Strel

Návštěvník tolja
Odesláno

to BLACKBIKER:a)Vybral jsem z nabídky pěti čísel 252/500

b)Jak jsem psal nahoře,bál jsem se,že stroj má nežádoucí vůle

c)Když už vařím,tak na plotně,a ne na hodinkách :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...