Borža Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Zdravím, Pred časom som tu vyberal Hamilton Khaki king. Ušli mi jedny za dobrú cenu, tak som čakal a hľadal ďalej a medzitým sa mi navýšil rozpočet a uvažujem aj o iných hodinkách. Zaujali ma hamilton X-wind. Parádne hodinky. Len neviem či na moju 16,5 cm ruku budú nositeľné. Nemám si ich kde vyskúšať. Pozeral som na oficcial site Hamilton a tam pre ČR nie je žiaden obchod a pre SR je kdesi mimo na vý*****. Neviete o tom niečo? Viem, že v ČR bolo oficiálne zastúpenie, tak neviem čo sa stalo. Ďalšie Hamiltony ktoré sa mi páčia sú Khaki navy gmt (vaše názory?) U hamiltonov mi vadí len to že nemajú AR. Čo je škoda. Ak by ste mi mohli pomôcť a poradiť aj s inými hodinkami do max. 1000 euro. Automat, švajčiar, zafír, AR,aj bez chrona kľudne, do 44mm. Rád si vypočujem návrhy a rady. Ďakujem zatiaľ... S pozdravom B.
Micey Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Ahoj, Hamilton tady prodával Details, ale ten už úplně skončil.. tak proto. V Praze maj pár hodně zlevněnejch kousků v outletu ve Vodičkový. Jinak za 1000 Euro se daj pořídit parádní kusy, a ikdyž mám Hamilton rád, řekl bych, že i z kapku "prestižnějšího" soudku, když netrváš na chronu. Těhlech témat je tady spoustu, tak pohledej.. Jo a projeď si tady pořádně inzerci. Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem Micey
Borža Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Ahoj, Hamilton tady prodával Details, ale ten už úplně skončil.. tak proto. V Praze maj pár hodně zlevněnejch kousků v outletu ve Vodičkový. Jinak za 1000 Euro se daj pořídit parádní kusy, a ikdyž mám Hamilton rád, řekl bych, že i z kapku "prestižnějšího" soudku, když netrváš na chronu. Těhlech témat je tady spoustu, tak pohledej.. Jo a projeď si tady pořádně inzerci. Ďakujem Ti za odpoveď. Študujem tu fórum a bude to ťažké. Pozeral som aj predajnú sekciu. Celkom ma oslovili Fortisky skoro nové ale aj breitling chronomat. Krásne sú aj tie žlté breitlingy len som možno chcel niečo univerzálnejšie než je žltá farba. Skúsim niečo pohľadať a možno mi tu aj ešte ktosi napíše nejaký tip, ktorý mi ušiel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se