Martin12 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Potreboval bych poradit. Mam starsi Certina DS podium a indexy na lunete jsou uz dost necitelne. Kdyz jsem se ptal u hodinaru v okoli tak kazdy rika pouze vymena pouzdra. Neznate v Praze nekoho kdo by byl schopny a ochotny nanest na indexy na lunete cernou barvu. Dik za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Potreboval bych poradit. Mam starsi Certina DS podium a indexy na lunete jsou uz dost necitelne. Kdyz jsem se ptal u hodinaru v okoli tak kazdy rika pouze vymena pouzdra. Neznate v Praze nekoho kdo by byl schopny a ochotny nanest na indexy na lunete cernou barvu. Dik za tipy Neuveritelne. To je pre nich taky problem flaknut tam trochu farby? Keby si bol z BA, hned ti to spravim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Podle všeho asi jo, když tu nikoho neseženu, tak ti je pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Nikdo nic? myslíte že by to průměrně schopný člověk mohl zvládnout sám? Ale nenapadá mě jakou barvu bych měl použít a jak ji nanést, abych to celý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Long si neco podobnyho delal na Traserech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Nikdo nic? myslíte že by to průměrně schopný člověk mohl zvládnout sám? Ale nenapadá mě jakou barvu bych měl použít a jak ji nanést, abych to celý..... Já bych se na to vyprd, se svýma rukama tak natřít plot nebo bloncku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Já bych se na to vyprd, se svýma rukama tak natřít plot nebo bloncku! No právě :-) to co udělal Long jsem viděl, ale nevím nevím jestli bych to zvládnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se