Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vsetkych velmi vazenych clenou fora.

Rad by som vas poprosil o radu pri vybere dalsich buducich kazdodenich.

Poziadavky :

- do 200? momentalni limit

- minimalne 100WR a viac

- velmi dobra lumi

- pohon nezalezi kludne aj automaty alebo baterky

- trosku vecia odolnost

- najlepsie safir nieje podmienkou.

- datum najlepsie s aj s nazvami dni

- pravde podobne pojdu na nato alebo na kuzi takze kovovy tah nieje podmienkou

- najlepsie swiss ale mozu bit kludne aj seika atd

- najlepsie cierny cifernik popripade aj puzdro

- otocna luneta je vitana

- na chrono si moc nepotrpim

ps: Povodne som bol rozhodnuty pre swiss military , lenze potom co mi boly ukradnute prc200 tissotPosted Image . Som sa rozhodol monentalen nekupovat nic drachsie na urcitu dobu. Moj sen su Hamiltony qne len treba pockat rozpocet este nieje.

Dakujem vopred za ponuky a napady a rady, dufam ze sami podary najst vhodneho nastupcu dennych hodiniek este raz Dakujem

Upraveno uživatelem delikvent
Odesláno

Na tie Traser som uz dlchsie spekuloval uz predtym len im stale ne a ne prist priamo na chut. Jo a tamdlety seika nevim. nieco mi na nich strasne vadi (asi ta cervena neviem proste takove echt :D ale v dobrym) nevim nevim zatim i nejake ponuky dosli tak uvidim . Budem rad za dalsie rady a napady tych nieje nikdy dost:)

Odesláno

Na tie Traser som uz dlchsie spekuloval uz predtym len im stale ne a ne prist priamo na chut. Jo a tamdlety seika nevim. nieco mi na nich strasne vadi (asi ta cervena neviem proste takove echt :D ale v dobrym) nevim nevim zatim i nejake ponuky dosli tak uvidim . Budem rad za dalsie rady a napady tych nieje nikdy dost:)

Odesláno

Ako vidim tak nikoho nic ine nenapadlo. Snad najdem nieco lepsie dakujem aj tak :) za radu

ps: prepacte za duplicitu prispevku ten net je hrozny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...