sharz Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Hublot UNICO All Carbon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. info / foto: ablogtoread.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 To su hodinky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kislik Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 paráda, moc pěkný kousek a i pěkně lehký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nevím, jak naživo, ale připadají mi hrozně hnusný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Já bych se hlavně bál o odolnost toho pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 (upraveno) Tragický! Kolotočáři mají žně jako vždy... Tohle jsou podle mě hodinky pro Maradonu a spol. EDIT: strojek je ale pěkný i s rotorem Upraveno 22. května 2012 uživatelem gcom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 no proste hublot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kislik Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 mne se libi a hodne, nevim proc se tady na Hublot vzdycky sesype takova kritika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Mně na nich hlavně vadí ten carbon a ani nízkou váhu nevidím jako výhodu- čím těžší tím lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se