Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, opravdu nevim jestli to tu uz bylo, jestli ano tak se omlouvam...

Ale pri smejdeni po obchodech v Saigonu jsem narazil na hodinky me nezname znacky Titan.

No a google mi prozradil ze se jedna o Indickou firmu...

Tak pro potechu oka:

http://titanworld.com/in/

Nektere nevypadaji uplne spatne, zpracovani vypadalo take solidne...

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

To mě zajímá. Jaké značky tam (VN) hlavně letí? Na rukou i v obchodech?

Dík. :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 9:02, 'Ondra' napsal:

To mě zajímá. Jaké značky tam (VN) hlavně letí? Na rukou i v obchodech?

Dík. :)

no co by Klasika Rolex, Omega, Breitling.. vse zarucene original:-) Na central marketu muzes koupit vsechno me tam treba zenstina to usluzna nutila uplne origo Panerai v Quartzu......:-))))) no za 1000 000 dongu(50USD) je to zadarmo:-), Vetsina lidi nakupuje na trhu takze nosi opravdu "rolexky" Omegy"
Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 11:34, 'DaLo' napsal:

Tak ty "Omegy" jsou prisny...

NO proste Origo Viet nam, chtel jsem si tam koupit nejake mistni cibule, ale nemaji tam prakticky nic nez tyhle "super znackovy" prisernosti
Odesláno

Titan uvádza, že robia najtenšie hodinky sveta s výškou puzdra 3.5mm (quartz strojček s 1.15mm, niekde sa píše 1.2mm). Ešte musia zamakať, aby dohnali 80 roky, kedy sa na trhu objavili doteraz neprekonané Delirium IV od Concordu a vzápätí Linea Museum od Eterny s celkovou hrúbkou pod 1mm (presne 0.98mm). Pritom najmä Eterna modelom Matic 3000 už niekedy začiatkom 60 rokov to stlačili na 3.6mm - ale pozor - to boli mechaniky. Seiko i Omega takisto v tom mali prsty.

Nič proti snahám, cenia sa, ale bolo by lepšie uviesť " svetovo jedne z najtenších".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...