utrejch Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Kupoval nekdo listky na euro na uefa.com? Nemeli jste problem s placenim? Ja vyzkousel tri urzne kreditni karty a furt mi to pise, ze z bezpecnostnich duvodu platba nemuze byt autorizovana, prestoze s nima jinak bezne platim ... Tak kdyby mel nekdo zkusenosti, dejte prosim vedet ....
marosh Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 A máš na těch kartách povolené platby přes net?Kamarád pro nás kupoval lístky na Euro přes UEFA a vše proběhlo standartně, nedávno lístky dorazily.
utrejch Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2012 A máš na těch kartách povolené platby přes net? Kamarád pro nás kupoval lístky na Euro přes UEFA a vše proběhlo standartně, nedávno lístky dorazily. Mam, vetsinou platim po netu bez problemu. Volal jsem i do banky a tam jim zadnej request na pouziti karty ani neprisel ...
marosh Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Mam, vetsinou platim po netu bez problemu. Volal jsem i do banky a tam jim zadnej request na pouziti karty ani neprisel ... Oj, tak to je problém, tak teď už nevím. Zkusit další kartu? Popř volat na helpdesk UEFY? Každopádně držím palce,ať to klapne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se