madmaxx Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Zdravím všechny nadšence do hodinek, měl bych dotaz má někdo z Vás zkušenosti s těmito chronografy od tissotu?A jak se Vám líbí?Předem děkuji za informace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Já osobně zkušenost nemám, ale má je kamarád a je naprosto spokojen. Mně se také dříve líbily, ale nikdy jsem tak docela nepřišel na chuť Tissotům a postupem času (díky zdejšímu fóru- a za to vám teda pěkně děkuju ) jsem se dostal a dostávám na vyšší level. Design je věc osobního vkusu a se strojkem určitě chybu neuděláš- starej dobrej Valjoux 7750. Jediný co se mi na nich fakt nelíbí je ten tah- šel bych asi radší do děrované gumy nebo kůže.
madmaxx Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2012 (upraveno) No vidíš a mě právě zaujal ten´´děravej´´tah :)Kožený řemínky na hodinkách moc nemusím,prostě někdo rád vdolky a jiný zas... Celkově se mi docela líbí a i zpracování není špatný...No je to Tissot, ale i ten má své místo v historii hodinek;)Jinak do budoucna to určitě bude nějaký chronograf od Fortisu a nebo se mi líbí i starší strojky od Sinn Upraveno 24. května 2012 uživatelem madmaxx
madmaxx Odesláno 11. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Tak ta budoucnost nakonec přišla rychleji než jsem myslel a Tissoty jsem přeskočil ... na ruku se mi dostaly pilotky od Fortisu a jsou perfektní... sorry Tissot;)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se