ketiedol Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 mam dotaz, koupila jsem si hodinky Wilon, jsou to automaty, predevcirem mi spadly asi tak 20 cm do travy a od te doby se stale zastavujou, kdyz se rozbehnou tak bezi bud chvilicku nebo max 30 minut, vypada to ze se tam nic neulomilo, teda alsespon nic tam nelita ani nechrasti, vypadj jako vy jim nic nebylo...ale stale se zatavujou, nevite co s tim muze byt?popripade jak to opravit???diky
gougy Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Já vím co tomu je, asi budou rozbitý , takže k hodinkovému doktorovi se zeptat, jestli stojí za to opravovat.
ketiedol Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2012 dekuju...to me nenapadlo:-))) kazdopadne spis jsem chtela vedet jesti se s tim nekdo nesetkal:-)))
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Nejspíš se tam něco uvolnilo - otevřít a zkontrolovat a dotáhnout - takže hodinář. A jestli byly nové, tak je klidně možné, že se tam uvolnila jen nějaká nečistota z výroby/montáže a stačí je jen vyčistit. Jen bych se bál, aby ta oprava nebyla dražší, než původní cena.
ketiedol Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 dekuju, no myslim si to same, zabehnu k "panu doktorovi" a uvidim ale vzhledem k tomu ze mam ten drazsi typ cca 500 me staly, tak se mi to vyplati, hlavne proto ze se mi fakt desne libi...ale prijde mi divne ze jako takova mala rana a hned se to posralo :-((( no jo no cina
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se