parnistroj Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Pochvalen bud pan Flieger Fortis Po tom, co mi syn znarodnil Fortis Flieger, jsem si poridil Fortis Official Cosmonauts Automatic Day/Date 610.22.158 na tahu Fortis Official Cosmonauts Automatic Day/Date 610.22.158 na tahu a zjistil jsem, ze koncovky tahu jsou plechove a ze to dost chrasti. Tah ma na spone korunku Fortisu, tak je asi original. Otazka zni: existuji a daji se koupit plne koncovky tahu? Dik Edit: prilozil jsem bez dovoleni odkaz na fotku, aby bylo videt, o jakem tahu mluvim Upraveno 27. června 2012 uživatelem parnistroj
misoo Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) Cau pani, mam otazku, neplanoval niekto z vas vymenit plechovu sponu na tahu? (B42) Idealne nejaky motylik, alebo nieco co by nechrastilo Silno o tom rozmyslam, no zatial sa mi nepodarilo nic vyguglit... :/ Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem misoo
parnistroj Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Jinak kdyz jsem pak trochu napruzil uchyty stezejek (kudy se stezejka provleka koncovym dilkem), bylo po chrasteni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se