Návštěvník eleven Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Já bych jen podotkl, že s těmi nepřesnostmi osobně nemám moc problém. Dodává to tomu punc jedinečnosti :-)))
lib Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Já bych jen podotkl, že s těmi nepřesnostmi osobně nemám moc problém. Dodává to tomu punc jedinečnosti :-))) Tak jsem si prave cvrkl do gati, na stehne mám mapu jak svina, ale pocit vyjimecnosti se nejak nedostavil. Asi ted pujdu vic mezi lidi. Abych byl k veci: Kdyz se to da snadno spravit, myslim, ze to za ten pocit stoji. Upraveno 4. července 2012 uživatelem lib
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Taky mě to zaráží, a přitom Japonsko.... Když vidím, kolik lidí má se Seiky problémy...fíha
Dantechno Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) EDIT: Vlastne nic , jeste dostanu ban ... Upraveno 5. července 2012 uživatelem Dantechno
Návštěvník eleven Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Abych byl k veci: Kdyz se to da snadno spravit, myslim, ze to za ten pocit stoji. Ja to vidim taky tak. Ale za prvý to asi tak lehce opravit nešlo. Hodinář se toho nějak neuměl zhostit. Ale byl jsem jen u jednoho. A za druhý jsem byl rád, že mám hodinky co dělají jen -3s denně, tak jsem je nechtěl posílat zpět.. Sice se ustálily na cca -11, ale pak už jsem si na to zvykl. Ale zkusim možná navstivit nějakýho dalšího hodináře a uvidíme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se