Přejít na obsah

skylink -přechod na Irdeto

maama

Doporučené příspěvky

je tu někdo z mariánek a okolí, kdo zapůjčí irdeto ICE kartu?

potřebuju zjistit, jestli u našich na pvr satelitu Mascom MC 1320 bude fungovat nebo po vypnutí cryptoworks musej přejít na jiný satelitní přijímač atd. na netu nenacházím info o kompatibilitě pro tento typ:(

uvítám, když mi někdo pomůže s orientací v problému s přechodem vůbec, protože ve světle tohohle článku: http://www.digizone.cz/clanky/osud-neplacenych-kanalu-na-kartach-cryptoworks-zatim-je-ve-hvezdach/ mi celý ten princip - rychle měňte karty, dejte nám za to peníze - přijde jako hoax, ale netuším, jak je ten článek aktuální. (našim jde o příjem základní nabídky CS/SK programy. HD není taky třeba řešit, protože maj plazmu bez HD rozlišení)

jinak mě zaujal SKYTEC HD 110 IR i když wifi dongle, externí HD a bezdrátovou klávesnici bych asi do 2 USB nenacpal. máte někdo s přijímačem zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, sic jsem od Mariánek ale kartu nemam, každopádně Cryptorworks bude dále pokračovat ale bez podpory a pravděpodobně bez HD, moduly i karty pro výměnu bych na krámu asi měl tak bysme to mohli vyřešit..btw. kdyby jsi výměnu proved hned na začátku dostal bys balíček s programy v hodnotě těch šesti stovek

Odkaz ke komentáři

podporu ani HD nepotřebuju:) jestli jsem to celý pochopil, tak záleží hlavně na tom, jaký podmínky pro CW si vydupe ČT, a že teda teď neví nikdo, jak dlouho bude příjem funkční a možná to nebude vůbec krátká doba...

o 600,- ani o ty programy na 2 měsíce mi nejde. jen o to, jestli ta ICE karta pofrčí na konkrétním stroji. pokud ne, tak stejně bude dřív nebo později nutný jiný přijímač a tam není třeba tu kompromisní ICE, i když její nevýhody oproti čisté Irdeto kartě jsem nepochopil.

edit: (píšeš: na krámu..) TV Sat ??

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

nene obchod máme v Tachově, jinak se omlouvám, že jsem špatně pochopil dotaz...

myslím, žes pochopil vše ok, není problém. no a na krámu bys neměl aktivovanou -funkční ICE a natočený talíř? že bych tam Mascoma přivezl a jestli je to kompatibilní, spadl by mi kámen ze srdce, a kartu si vezmu
Odkaz ke komentáři

Taky mně to naštvalo. Asi to už nebudu používat.....(prodám to a na jaře už nezaseju)

Komu a kdy vzniká povinnost platit Servisní poplatek

Pro karty registrované před 1. 9. 2012 je Servisní poplatek nutno platit až po uplynutí 24 měsíců od data registrace karty*.

Pro karty registrované 1. 9. 2012 a později se Servisní poplatek platí až po uplynutí 12 měsíců od data registrace*.

* vztahuje se i na karty Skylink VÝMĚNA

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odkaz ke komentáři

Když už je tady to téma - co říkáte na zpoplatnění "bezplatné" nabídky od září? Uvažuji o přechodu k Tmobajlu - otázkou je, jak dlouho to vydrží bezplatné tam...

asi takhle - cca 350,- za rok není tak hrozný, obzvlášť při vědomí kvality signálu a toho, že dramaturgie filmovýho klubu stv2 nekopíruje čt2, jako je tomu u komerčních tv. navíc při pořízení karty Výměna do konce srpna jsou dva roky poplatků odpuštěny. zaregistroval jsi podněty dtestu?

co je mnohem zajímavější než poplatky je stanovisko ČT, která počítá s Cryptoworks i do budoucna i pro svoje HD programy, takže ten konec podpory, se kterým skylink straší, nemusí znamenat vůbec nic pro několik příštích let - teda co se týká základní nabídky. poplatky se ČT taky nemůžou líbit, protože za svůj přenos si platí sama, tak proč by na její produkci měla vydělávat jiná firma, obzvlášť když to "zdarma" pro diváka je podmíněno jeho placením koncesionářského polatku.

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...