grga_pitic Odesláno 23. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2007 ne nemylis - Korana - ale miluju tuhle knizku a btak jsem musel mit vsechny - tedy pred revoluci vysla dve - to druhe se slusnym zavere, ale to treti porevolucni je doplneno o nejake casti jez se minulemu rezimu nelibily...takze asi tak :-)
Mancuso Odesláno 24. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 Hm... to jsem netušil. Budu si muset to porevoluční vydání opatřit. Co se týče Ignáciova vzhledu, tak byl tlusčí hlavně v obličeji, knír měl jiný zástřih (větší kartáč) a jeho výraz byl povýšenější.
Luk Odesláno 24. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 Mancuso promiň v co se tvůj dotaz zvrhnul, začal jsem já, ale člověk s takovým nickem jako ty to určitě pochopí grga_pitic: všechna vydání měla stejného překladatele nebo nastala změna? Pánové jsem rád, že se nacházím v dobré společnosti. Nad neznalostí Sapkowskeho jsem zavřel oči, ale toto by bylo neomluvitelné kulturní barbarství Tak promiňte jsem a zůstanu barbar.
grga_pitic Odesláno 24. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 Mancuso: nejake zbytky jsem videl jeste v domech knihy LIbrex a Kanzelsbergu....:-)
petr117 Odesláno 24. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 Ahoj, já mám doma ve sbírce tyto sportovní automaty. Upřímě řečeno ty mám rád a cením si je vysoko. Máš stejné?
Mancuso Odesláno 24. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 No, to jsou ony! Víš o nich něco? Kdy se dělaly? Jak jsou běžný? Ještě jsem na ně nikdy nenarazil!
petr117 Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Ahoj, je v nich kal. 96 nebo myota, mrkni se na vyhledávání. Někde jsem zde o nich četl celé vlákno.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 No, to jsou ony! Víš o nich něco? Kdy se dělaly? Jak jsou běžný? Ještě jsem na ně nikdy nenarazil! Je to kalibr 69.
petr117 Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2007 Díky za upřesnění, 96 byl starý SAAB
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se