obchodnik-o3 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 http://www.watchtime.net/nachrichten/fortis-schlichter-flieger/
Návštěvník ?po Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Konečně zase něco se světlým číselníkem x velikost OK x cena v ČR bude 43t (sem si vymyslel, ale vídím to tak :-) ) - trochu mě iritují ručky, ale jako celek dobrý ....................
pokr Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 V 13. 8. 2012 v 15:40, ?po napsal: Konečně zase něco se světlým číselníkem x velikost OK x cena v ČR bude 43t (sem si vymyslel, ale vídím to tak :-) ) - trochu mě iritují ručky, ale jako celek dobrý .................... Mají je u AD v Arkádách na Pankráci, dnes jsem je tam zahlédl. Cena 32.400,-Kč. Je to retro ke 100. výročí firmy. K takovému výročí firmy jsem čekal trochu víc...
StanoBare Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Tak ťažiskovým modelom k 100. výročiu je rozhodne F-43 Flieger Chronograph Alarm GMT C.O.S.C naživo fajnové, naruke ešte viac. Pritom na obrázku ma až tak vyslovene nezaujali a obával som sa preplnenosti. Sú výborné. Flieger 43, ako spomínal Ypo, by mohol mať trochu už iné ručičky, možno niečo na spôsob Stratolajneru, ale to už by strácali nadväznosť pilotiek (natíska sa otázka - a prečo by mal? - bol by novým modelom). Naživo ma ani tak neprekvapili. Máte niekde obrázok toho ich kalibru F-2018?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se