Argon Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 (upraveno) Pár dalších foteček do krámu. Na ruku se mi dostanou už jen vyjímečně, ale na první mechaniky se přeci nezapomíná :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2014 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Tu renovaci delal Tonda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Jakou metodou byl čištěn cifr? parádně prokoukl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Takže k renovaci, v tomhle Tonda nejede. v té době jsem ho ještě neznal. Vyčištění a seřízení strojku můj hodinář v Litoměřicích. Renovace pouzdra - Galvenn, i si ho sami vyčistili a není chromované, ale niklované. Chtěl jsem co největší autenticitu a v té době byla pouzdra hodinek Doxa niklována.Cifr byl čištěn mým zubním kartáčkem (ultra soft curaprox :-) a jemným tekutým mýdlem) narazil jsem na ten fígl na americkém foru o hodinkách. Uváděll ho tam nějaký starý hodinář... samotného mě překvapil výsledek, proto jsem se rozhodl vrátit tam původní vyčištění narozdíl od toho, co jsem koupil na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) A nápisy nebyly náchylné ke smývání? Já jsem to slyšel už vícekrát - viz. např. položit na něj bramboru, dát ho celý do mýdlové vody a nechat na ledničce, která trošku vibruje apod...ale nikdy jsem ještě neměl koule to vyzkoušet Tvůj výsledek mě motivuje k tomu to zkusit. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 za sebe mohu potvrdit, že brambora fungujeA nápisy nebyly náchylné ke smývání? Já jsem to slyšel už vícekrát - viz. např. položit na něj bramboru, dát ho celý do mýdlové vody a nechat na ledničce, která trošku vibruje apod...ale nikdy jsem ještě neměl koule to vyzkoušet Tvůj výsledek mě motivuje k tomu to zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 chci dukaz misto slibu! trosku to popis pls,jak,na cem apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 staré exacto, fotky nemám, to jsem byl ještě mladej a hloupej , stav o malinko horší než delawerovy doxy, víc do oranžovaco nejtenčí , pruhledne plátky se položily na cifr a vstřebali do sebe špínu, v místě kde toho bylo víc, se dávaly plátky víckrát za sebou, bylo s tím práce a výsledek byl fajn, plátky jsi musel odebírat směrem nahoru předtím jsem zkoušel vatované tyčky namočené v saponátu, rada z internetu a kompletně na...... a v bazaru české království byl recept s namočením do saponátu a to včetně fotek předtím a potom taky mám jedny doxy ještě zašlé, tak znovu zkusím bramboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 A nápisy nebyly náchylné ke smývání? Já jsem to slyšel už vícekrát - viz. např. položit na něj bramboru, dát ho celý do mýdlové vody a nechat na ledničce, která trošku vibruje apod...ale nikdy jsem ještě neměl koule to vyzkoušet Tvůj výsledek mě motivuje k tomu to zkusit. Nápisy v pohodě. Žádné problémy jsem neměl. A přiznám se, že od opatrného čištění jsem postupně přecházel až do docela razantního. Výhoda je, že staré číselníky byly ještě navíc lakované, proto nápisy vydrží. Např.u starších primek tahle metoda nepřichází v úvahu, tam by šlo vše dolů... Brambora mě tedy nikdy nenapadla a možná i tím, že mám radši rýži ;-). Pokud zkusíš něco vyčistit, hoď sem pak nějaké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 jistě chystám se na čištění, pak dám vědět, zkusím se ještě podívat ve starém PC jestli jsem to náhodou nevyfotil, ale myslím si, že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tady je ještě detail cifru. Zjistil jsem, že jsem vše dokumentoval :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Ahoj, to mýdlo byl nějaký speciál nebo stačí tekuté mýdlo? Curaprox mám tak to jdu zkusit taky na Doxa. Kdyžtak od tebe koupím ten cifr navíc.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Kluci budeme tady Delawerovi spamovat vlákno, nebo na to založíme vlastní...jdu hledat nějaké Doxy a zkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Ahoj, to mýdlo byl nějaký speciál nebo stačí tekuté mýdlo? Curaprox mám tak to jdu zkusit taky na Doxa. Kdyžtak od tebe koupím ten cifr navíc.... :-) Ahoj to mýdlo musí být jen jemné z DM a zubní kartáček ultra soft curaprox, nejlépe manželčin ;-). Pokužíval jsem normální tekuté mýdlo, opravdu z DM. Bylo jemné, bez jakýkoli hrubších částí. Takže to prubni, jen upozornění. ten cifr navíc jsem prodal tutaj cca měsíc zpět ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Kluci budeme tady Delawerovi spamovat vlákno, nebo na to založíme vlastní...jdu hledat nějaké Doxy a zkoušet. Spamování vlákna je povoleno, pod podmínkou občasné pochvaly na mé hodinky ;-). Hlavně, když už něco vyčistíte, dejte foto, ať vím, jak se to podařilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Ahoj to mýdlo musí být jen jemné z DM a zubní kartáček ultra soft curaprox, nejlépe manželčin ;-). Pokužíval jsem normální tekuté mýdlo, opravdu z DM. Bylo jemné, bez jakýkoli hrubších částí. Takže to prubni, jen upozornění. ten cifr navíc jsem prodal tutaj cca měsíc zpět ;-).reklama na DMneděláš u nich náhodou? :-)koukám, že chudáci doxy slouží jako pokusní králíci:-) zkoušel jsem najít ten původní článeček o čištění cifru co byl na českým království, ale už tam ten původní není, jen nějaká zkrácená verze k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 reklama na DMneděláš u nich náhodou? :-)koukám, že chudáci doxy slouží jako pokusní králíci:-) zkoušel jsem najít ten původní článeček o čištění cifru co byl na českým království, ale už tam ten původní není, jen nějaká zkrácená verze k ničemuU DM rozhodne nedelam, jsem zamestnan.u HZS CR a muzu rict, ze veskerou spinu ze zasahu smyje vzdy nejlepe a zarucene jemne, tekute mydlo z DM ;-). Jooo Doxy jsou na pokusy nejlepsi, zvladnou skoro vsechno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Zakoupil jsem podobné a už se těším na renovaci. Díky za inspiraci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Počítej s tím, že přijdeš o lumi a nažloutlou ochranou vrstvu ciferníku. Nějaké fotky jsou i zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76620-renovaceoprava%C4%8Di%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-nejen-cifern%C3%ADk%C5%AF/?hl=%2Brenovace+%2Bcifern%C3%ADk%C5%AF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Počítej s tím, že přijdeš o lumi a nažloutlou ochranou vrstvu ciferníku. Nějaké fotky jsou i zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76620-renovaceoprava%C4%8Di%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-nejen-cifern%C3%ADk%C5%AF/?hl=%2Brenovace+%2Bcifern%C3%ADk%C5%AFU ciferníku si ještě nejsem úplně jistý, ale pouzdro poniklovat nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se