diable Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Dobrý nápad? Blbý nápad? Posuďte sami. Já začnu - diable - kokosator@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Zbytečné. Klikneš na profil, je tam poslat mail, napíšeš do formuláře a dáš odeslat, u mne včera funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 S tema mailama si davajte trochu pozor, asi uz to neni co bejvalo, ale je tomozne ze vam casaem zacnou chodit sracky Davejte to aspon ve formatu jsemvelkejbejk[at]seznam.cz nebo nejak podobne, ne ve tvaru normalniho emailu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Zbytečné. Klikneš na profil, je tam poslat mail, napíšeš do formuláře a dáš odeslat, u mne včera funkční Taktéž - u mně funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.