jelen Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Ahoj, tohle je můj nejnovější přírustek. Moje první a jediné automaty, co jsem kdy chtěl. To jsou moje definitivní. ---------- Až si koupím lepší foťák, hned budou lepší fotky. Martin
Jafurak Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Ahoj, tohle je můj nejnovější přírustek. Moje první a jediné automaty, co jsem kdy chtěl. To jsou moje definitivní. ---------- Až si koupím lepší foťák, hned budou lepší fotky. Martin Gratulujem, sú elegantné.Ja som tiež podľahol a rozšíril som zbierku Primiek o automat kal 96 0, ale nemám s ním skúsenosti.Tie moje nedokážu bežať z večera do rána a zastanú zhruba po 4, niekedy až po 6 hodinách chodu.Pri manuálnom náťahu cítim, že asi po 6-tej polotáčke prešmykne pero a to je príčina toho, že majú malú rezervu chodu.Cez deň, na ruke idú OK a presne.Preto sa pýtam, či tie tvoje vydžia bežať z večera do rána
jelen Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Abych řekl pravdu, mám úplně ten samý problém. Nevím, jestli se málo pohybuji, nebo je to tím, že se dotahují pouze jedním směrem. U nás bohužel žádný hodinář není, takže je kdyžtak budu muset poslat pánům do ateliéru do Prahy .
Jafurak Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Abych řekl pravdu, mám úplně ten samý problém. Nevím, jestli se málo pohybuji, nebo je to tím, že se dotahují pouze jedním směrem. U nás bohužel žádný hodinář není, takže je kdyžtak budu muset poslat pánům do ateliéru do Prahy . Problém je vyriešený výmenou perovníka. U tých Tvojích to bude to isté. Keďže je to kaliber 96 007, už tu niekto niekde navrhoval prezývku BONDOVKY. Som ZA.Teraz je rezerva chodu po zložení z ruky 45 hodín. Získal som ďalšie, tak ich testujem.Je to kal. 96 025
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se