Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den všem, rád bych se pochlubil novým přírůstkem, jedná se o potápky Vostok Amphibia, zakoupené od známého e_bay prodejce Zenitara. Musím přiznat, že jsem se rozhoupával ke koupi pár měsíců, neboť bytostně nesnáším nakupování přes internet. Různé Ébaje, Pajpaly a podobné vymoženosti moderní doby mě děsí. Vše ale proběhlo k maximální spokojenosti, hodinky byly objednány 27.8. pozdě večer, přišly přesně za týden. Cena s poštovným dle kursu dolaru, v době nákupu asi 1700,- korun kocourkovských, clo jsem neplatil. Velice mě potěšila možnost zakoupit hodinky na gumovém řemeni, protože jsem stejně počítal s výměnou za originální "rádobykovový", vyrobený dle poznatků majitelů z nočníkové oceli. Co bych příště možná volil jinak, je barva cifru, oranžová se mi líbila na obrázcích velmi, vypadá velice výrazně, ale ve skutečnosti je výrazná o poznání méně, ručky stím pozadím tak trochu splývají. Ale to je jen drobný detail, zatím vidím jako ostříž, až budu vidět hůře, pořídím si buď jiné Amphibie, nebo jiné hodinky, nebo brýle ;-) Luminiscence stojí za houby, ale v noci spím, hodinkami se kochám až ráno po probuzení. Hodinkám bych ještě vytknul chybějící aretaci lunety, poměrně krátký řemínek, mám subtitlní zápěstí, ale řemínek mám zaplý na druhé dírce, takže svalovci, tlouštíci apod. pozor!! S podobným problémem se ale potýkal i kamarád se svými Trasery Super Sport, asi výrobci šetří pryží :-) Tím pro mě zatím negativa končí. Amphibie výrobce dělá ve 4 variantách, vybral jsem si case typ 710. Po shlédnutí jejich kolekce a vyřazení úchyláren s nápisy na cifru typu KGB, Perestrojka apod. vám příliš variant na výběr nezbyde, ale pokud si vyberete, získáte poměrně pěkné hodinky s nízkou cenou, vcelku pěkným vzhledem, parádní užitnou hodnotou, automatickým strojkem s vysokou přesností (+27 vteřin včera, při celodenním nošení ). Já nevím, jak vy, ale já jsem za své peníze spokojen. Pokud bude zájem, mohu přidat další fotky, ale nejsem žádný Saudek ;-)

post-23230-081536100 1346746617.jpg

Odesláno

1700 je dobrá cena, poštovné je zahrnuto? Sám za sebe nevím proč, ale ruské hodinky, byť i ty levnější, mají pro mne nějaké zvláštní kouzlo, rozhodně lepší volba, než quartzy od wengeru aspoil za 5 litrů, už jen pro ten pocit, že nemám na ruce něco obvyklého....

Odesláno

Zde ještě nějaké fotografie. Cena byla opravdu 1700,- včetně poštovného, clo se v téhle částce neplatí..... :-)

Kdyby došlo k proclení, tak bys platil clo (zanedbatelná částka) a hlavně DPH, protože limit je 22 euro.

Jinak jsou to dobrý hodinky, původně jsem se taky díval na tyto oranžové, ale nakonec jsem vzal s jiným cifrem. Přišlo mi, že červená vteřinovka na oranžovém nebude moc kontrastní.

Odesláno

Měl jsi pravdu, červená s oranžovou opravdu splývá, možná jsem měl koupit modrou, ale je to opravdu jen drobný detail. Na obrázku halt vypadá všechno jinak, než ve skutečnosti..... ;-)

Kdyby došlo k proclení, tak bys platil clo (zanedbatelná částka) a hlavně DPH, protože limit je 22 euro.

Jinak jsou to dobrý hodinky, původně jsem se taky díval na tyto oranžové, ale nakonec jsem vzal s jiným cifrem. Přišlo mi, že červená vteřinovka na oranžovém nebude moc kontrastní.

Odesláno

Vypadají prďácky a za ty peníze? Super, gratuluji! Ciferník mě docela láká vidět na fotce na sluníčku, tak až nějaká bude, nezapomeň ji postnout.

Odesláno

Ciferník není moje kafe, ale to pouzdro je super ... jdu mrknout ne ebay jaké jsou jiné kombinace ... myslím, že se dá určitě sehnat samotný ciferník v jiné barvě ...

• po měsících...
Odesláno

Tak po necelém půl roce půjdou milé Amphibie z domu. Důvodem není v žádném případě nespokojenost, jsou to skvělé hodinky. Přesnost se ustálila na +26s za den, což je na rusky, nejrychlejší hodinky na světě, velice slušné. Nicméně se asi jako většina přispěvatelů zde hodlám posunout o malinkatý kousek dál. Mám rozjednanou koupi skvělých Seiko SCVS003 "Spirit". Jen mě mrzí, že kvůli malému počtu příspěvků Amphibie nemohu poslat dál zde na fóru, třeba by někomu udělaly službu... Syn je miluje, ale jsou mu teprve čtyři, takže také nepadá v úvahu :-) Vrtič nevlastním, takže dvoje automaty provozovat nechci, než do nich doroste. Navíc jsou to mé čtvrté hodinky, před půl rokem jsem neměl žádné.... Jde to nějak moc rychle. Takže asi bohužel nějaký aukro, no.

Odesláno

Tak po necelém půl roce půjdou milé Amphibie z domu. Důvodem není v žádném případě nespokojenost, jsou to skvělé hodinky. Přesnost se ustálila na +26s za den, což je na rusky, nejrychlejší hodinky na světě, velice slušné. Nicméně se asi jako většina přispěvatelů zde hodlám posunout o malinkatý kousek dál. Mám rozjednanou koupi skvělých Seiko SCVS003 "Spirit". Jen mě mrzí, že kvůli malému počtu příspěvků Amphibie nemohu poslat dál zde na fóru, třeba by někomu udělaly službu... Syn je miluje, ale jsou mu teprve čtyři, takže také nepadá v úvahu :-) Vrtič nevlastním, takže dvoje automaty provozovat nechci, než do nich doroste. Navíc jsou to mé čtvrté hodinky, před půl rokem jsem neměl žádné.... Jde to nějak moc rychle. Takže asi bohužel nějaký aukro, no.

Tak toto som dnes kúpil v bazáre za 13 ?.

Velmi sa mi páčili a je to výroba CCCP. No nekúp to.

post-14366-021550400 1358622152.jpg

post-14366-099235100 1358622163.jpg

post-14366-010431800 1358622175.jpg

Odesláno

Tak toto som dnes kúpil v bazáre za 13 ?.

Velmi sa mi páčili a je to výroba CCCP. No nekúp to.

Krásný, líbí se mi u nich cifr. Jednoduchý. Tohle pouzdro je taky skvělé. Zkoušel jsem je nedávno někde na ebay, vypadaly jako nové, ale cena byla poněkud vyšší. Jen koukám, že mají pouze manuální nátah. Nebo se pletu??

Odesláno

Krásný, líbí se mi u nich cifr. Jednoduchý. Tohle pouzdro je taky skvělé. Zkoušel jsem je nedávno někde na ebay, vypadaly jako nové, ale cena byla poněkud vyšší. Jen koukám, že mají pouze manuální nátah. Nebo se pletu??

Je to čistý manuál, bez dátumu a zatiaľ idú za 24hod do plusu o 1 min.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...