Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

koupil jsem si v bezcelní zóně Samnaun ve Švýcarsku své první automaty (vše díky vašemu fóru). Rozhodl jsem se pro novou značku Pilot Instruments, o které se na internetu nic nedovíte. Jediné, co jsem objevil, je určitá spojitost s Zeno Watch Basel, který nabízí stejný typ hodinek jako moje, akorát za dvojnásobnou cenu. Takže jsem dospěl k názoru, že Zeno Watch Basel potichu vytvořilo firmičku, která nabízí jejich hodinky, akorát pod jiným jménem. Jsou naprosto totožné, strojek, vše stejné.

Je v nich Eta 2836 (mají průhledné dýnko), rezerva nátahu je cca 47 hodin a zatím naprostá spokojenost.

Zde je odkaz na ty Zeno Watch Basel: http://www.ebay.de/i...7#ht_6855wt_908

Pokud budete chtít, přiložím další fotky.

Zajímá mě hlavně váš názor. Myslel jsem, že se o nich něco dovím na internetu, ale je to vážně neprůstřelné :)

post-20973-030517800 1346835878.jpg

Upraveno uživatelem RobertPlant
Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si v bezcelní zóně Samnaun ve Švýcarsku své první automaty (vše díky vašemu fóru). Rozhodl jsem se pro novou značku Pilot Instruments, o které se na internetu nic nedovíte. Jediné, co jsem objevil, je určitá spojitost s Zeno Watch Basel, který nabízí stejný typ hodinek jako moje, akorát za dvojnásobnou cenu. Takže jsem dospěl k názoru, že Zeno Watch Basel potichu vytvořilo firmičku, která nabízí jejich hodinky, akorát pod jiným jménem. Jsou naprosto totožné, strojek, vše stejné.

Je v nich Eta 2836 (mají průhledné dýnko), rezerva nátahu je cca 47 hodin a zatím naprostá spokojenost.

Zde je odkaz na ty Zeno Watch Basel: http://www.ebay.de/i...7#ht_6855wt_908

Pokud budete chtít, přiložím další fotky.

Zajímá mě hlavně váš názor. Myslel jsem, že se o nich něco dovím na internetu, ale je to vážně neprůstřelné :)

No není to můj šálek kávy, ale jsou hezké. Gratuluji a užívej si jich. :)

Odesláno

Hlavně vypadaj na mojí piďiruce strašně velký na fotce, ale mají vcelku ještě standardních 44 mm. Sice to sem úplně nepatří, ale doporučuju navštívit Samnaun, pokud si chce někdo koupit luxusní hodinky, ty ceny tam jsou opravdu o hodně nižší. Otec si koupil Longines Master Collection 42mm s měsíční fází a ty stojí u Dušáka skoro 80t. a tam je mají za 1950 Euro.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...