Argon Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Zdar. Mám jen otázečku. Nevyfouknul mi někdo z Vás na aukru tyto Zodiaky? :-) Člověk si tak přihazuje a pak ho manželka vytáhne na procházku a je to v pr...... Tak by mě zajímalo, jestli je nemá někdo z Vás. :-) http://aukro.cz/show_item.php?item=2606738900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Já se zrovna koukal na televizi, taky jsem měl v plánu přihazovat. Spíš mne štvou ty manuály, co jsem je nedávno prošvihnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 17. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Já se zrovna koukal na televizi, taky jsem měl v plánu přihazovat. Spíš mne štvou ty manuály, co jsem je nedávno prošvihnul... Manualy? Ty mě nějak minuly..... jak vypadaly? Docela mě to namíchlo... jen o pár korun. Člověk se nesmí nechat rozptylovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Vypadaly výborně a prodaly se za pár korun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 17. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 No sakra, vypadají úžasně!!! Škoda, že utekly. Pod jakou sekcí byly? Procházím aukro pravidelně každý den a nevím, že by tam byly...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se