volfda Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Ahoj, chvíli jsem váhal, jestli to napsat do recenzí, nebo sem... Ať to kdyžtak prosím admin přesune V srpnu jsem si koupil od člena zdejšího fora AP Offshore Diver, koupené v Praze 3/2012. Vše super, ale záhy jsem zpozoroval, že hodinky dělají veeelké odchylky, a to cca. +45s denně. Hned jsem šel do butiku, kde mi ihned ochotně přijali reklamaci. Byla tam velice vstřícná obsluha, ukázali mi spoustu modelů a hraček, které tam mají, jako například kalibr ze zmiňovaných Diverů, obalený v takové plastové kouli, plně funkční, s možností regulace korunkou. Tak jsem si pohrál a užil si pohled na ten krásný rotor, který mi zde zůstává skryt. Reklamace trvala dost dlouho, minulý týden mi napsali, že to zabere ještě další 2 týdny a žádali o strpení, jelikož hodinky jely do Vídně a čekalo se na komponent ze Švajcu. To mi trochu naštvalo, protože v dnešní době je to nějakou doručovací společností druhý den ve Vídni a dílek ze Švajcu taky. Ve středu jsem volal do butiku s dotazem jak to tedy vypadá. Pán se mi omluvil a řekl, že to zjistí. Ohnal jsem se malinko tím, že zákon hovoří jasně atd. Jakoby kouzlem hodinky druhý den dorazily do butiku a abych tam nemusel, tak mi je dnes přívezl domů kurýr. Jako omluvu jsem dostal knihu o AP, náhradní řemen a nějakou pozvánku na prezentaci luxusních věcí, navíc hodinky přeleštili, nějaké ty drobné šrámy měly, teď jsou jako nové. Takže sice mě naštvalo, že zrovna moje hodinky musely na reklamaci, naštvalo mě, že lhůty sotva stíhají, ale přístup výborný. Ještě aby ne, když základní model stojí to, co stojí Zatím nevím co přesně s hodinkama bylo, ale z butiku mi slíbili, že mi to zjistí a napíší, tak jsem zvědav... Upraveno 12. října 2012 uživatelem volfda
cody Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Kez by si takhle vazili zakazniku i u stredni tridy hodinek. Chyba se muze stat ve strojku, chybovat muze zamestnanec, dulezite je jak se k tomu postavi firma. Za me AP palec nahoru.
glanc Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Ahoj Volfdo, já bych jen tak palec nahoru pro AP přistup nedával... je pro informaci, naprosto stejný problem s tímto modelem měl i známý, který je nekupoval v CR,ale v Německu nový.Tak že to už je u AP strojů podruhé. Já sám jsem taky o AP a i tomto modelu uvažoval, nebo i jinem. Byl jsem v Pařížský si je vyzkoušet, proběhlo to o.k., ale zjistil jsem, že jedny nový hodinky, které jsem si tam zkoušel měli škrábnutý ciferník... Všechno se může pokazit, ale tohle už nejsou náhody, od vyrobce AP- řekněme , že jsou v 1. lize, bych takovou chybovost neočekával.Proto nevím, jestli nějaký AP vůbec pořídit.... a zatím jsem do nich nešel... Přivítal bych od AP, kdyby větší pečlivost věnovali kvalitě přímo svý výrobě, a neřešili problémy až v záručním servisu. Jinak Ti přeju ať už s nima nemáš problémy....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se