Kazaam Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Servus,sorry za dualitu topicu, ale přijde mi fajn na to upozornit kolegy z jiných měst a nevím, kam to zařadit, už jsem psal do sekce Oris. V Pardubicích bude 26.10. od 20:00 do 24:00 akce Shopping Night. A budou tam slevy i u hodinářů. Planeo Quicktime, co má nějaký Casia a Tissoty, dává 20% na všechno. A dostala se ke mě i informace, že to bude i u Janeba Times (Chrono), kde dostanete Festiny, Jaguary, Candina, Lotusy a jiné zboží Festina Group, ale hlavně taky ORIS, což by někoho také mohlo zajímat a tak nevím, proč se nepodělit o info Jinak můžete na to nenápadně utáhnout své paní, jelikož tam jsou ve všech krámech slušný slevy, takže dostanou záplatu ve formě hadříků Doufám, že se admini nebudou zlobit, ale ač jsem na fóru docela dlouhou dobu, tak mě nenapadlo, kam tuto zprávu upíchnout
Kazaam Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Proč? Oni vědí, že se jim to tak nevyplatí, proto to ani neroztrubují...ale je to tak..věř mi, mám to ověřené...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se