vrcan Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Ahojte, mam tretie SMP titan 2231.8000 a bal som sa presne toho, co sa mi stalo uz v minulosti - neviem nastavit tah na ruku, bud moc tesny, alebo moc volny. Potrebujem half link, 115 TI 1504, titanovy, v naajhorsom aj ocel aj ked to bude vyzerat, brrr.... Pisal som uz na 3 rozne miesta, vratane ofrei, zatial ziadna odpoved.... poradite mi, alebo mozno aj ponuknete? Cena az tak nerozhoduje.... naco su mi hodinky ked ich nemozem nosit... a zaobstaranie gumy alebo koze pre SMP nie je ono....
HB63 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Mrkni na nabídku wholesaleoutlet990 .Má tam lecos,ale chvíli trvá než se tím člověk prokouše.
Seamaster Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 super odkaz na fejkare Ten halflink snad objednas normale u AD Omegy, ne?
IzTaPa Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Ten halflink snad objednas normale u AD Omegy, ne? ano, maji je skladem. full stoji ~800/kus, takze 1/2 mozna za ~600/kus? a pokud nemas rad AD's, zkus ofrei.com nebo watchpart.co.uk Upraveno 27. října 2012 uživatelem IzTaPa
IzTaPa Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) super odkaz na fejkare nebud tak rezolutni - narozdil od jinych oni alespon otevrene trvi, ze jsou aftermarket, zadni fake... (svuj full link jsem si ale stejne koupil u dusaka za 800 ceskych... :-)) Upraveno 28. října 2012 uživatelem IzTaPa
vrcan Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 nakoniec som objednal v ofrei za 82 EUR, kuaaaaaaaa draho!!! z watchretail mi dokonca poradili, ze namiesto titanoveho nech kupim lacnejsi ocelovy a nech " What we usually suggest is buying the much cheaper steel link and using a scratch brush to put a grain on it." HB63: dik za tip, pozeral som ale nema
vrcan Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 ...navyse to vyzera tak, ze k dieliku mi neposlu tubes a pin, no sranda Predpokladam, ze keby som si nechal u hodinara vyrobit ten half link zo zlata, vyslo by to cenovo rovnako nakoniec som objednal v ofrei za 82 EUR, kuaaaaaaaa draho!!! z watchretail mi dokonca poradili, ze namiesto titanoveho nech kupim lacnejsi ocelovy a nech " What we usually suggest is buying the much cheaper steel link and using a scratch brush to put a grain on it." HB63: dik za tip, pozeral som ale nema
Seamaster Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 ja mel extra link v origo baleni Omega a pin i tubes tam byli samo...Proc jsi to neobednal u AD na Slovensku? Proc Ofrei?
vrcan Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Seamaster - v sherone mi povedali dodaciu dobu cca mesiac, pricom ofrei mi to poslal na druhy den. U AD bola ale cena nizsia asi o patinu.
sashator Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Trochu jsem si i myslel, že je to z důvodu rychlosti. Stejně mě ale překvapuje, že u Ofrei je spousta věcí poměrně drahá, dražší než u AD. A to nemluvím o tom, že si člověk ještě musí přičíst dph. Výběr mají ale zase obrovskej. Jinak já jsem měl taky halflink přímo u hodinek, ale zase ho nepotřebuju, jelikož je mi pak tah těsnej
vrcan Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Pre pripadnych zaujemcov, ktori budu riesit problem ako ja v buducnosti: - ofrei celkovo mozem doporucit- half link poslali na druhy den a prisiel do tyzdna- DPH som neplatil, pretoze poslane to bolo v obalke, minulo to colnicu. Neviem v pripade tazsieho a objemnejsieho ako by to bolo... a uz neviem ako seller reklaroval na forme hodnotu. Skratka, ja som ale clo ani dph neplatil, a najma ma colnica nezdrzala- pekne zabalene a v baleni su 2x pins a 4x tubes, cize navyse z kazdeho- dufam, ze material je platina potiahnuta titanom, vzhladom na celkovu cenu vratane dopravy 83EUR a ide o prtatko malinke lahunke, kua..
Džanek Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Pomohl ti ten půlčlánek?Řeším podobnou situaci.
vrcan Odesláno 22. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 samozrejme, dobra kupa, sedi perfektne... akurat ta cena bola vysoka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se