Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, jen bych se chtěl zeptat, nechcete mi někdo doporučit nějaké opravdu podrobné stránky/knihu

o těchto beze sporu zajímavých strojcích?? Předem děkuji!

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové, jen bych se chtěl zeptat, nechcete mi někdo doporučit nějaké opravdu podrobné stránky/knihu

podrobná kniha jen o nástěnných hodinách určitě v českém jazyce nevyšla. :sad01_anim:

Odesláno

.. to je škoda, zrovna jsem se chtěl zeptat na něco podobného. Docela jsi mě nahlodal těmi masivně vyhlížejícími hodinami období historismu.. :-) Zase mám o čem uvažovat. Psal jsi, že jsi měl podobných hodin více. To se Ti sešly jak? Objíždíš aukce nebo starožitnictví, nebo sleduješ inzerce? Občas projedu net, co se dá kde vidět, ale na přehršel nabídek se snad kloudně narazit nedá.. :-/

Odesláno

.. to je škoda, zrovna jsem se chtěl zeptat na něco podobného. Docela jsi mě nahlodal těmi masivně vyhlížejícími hodinami období historismu.. :-) Zase mám o čem uvažovat. Psal jsi, že jsi měl podobných hodin více. To se Ti sešly jak? Objíždíš aukce nebo starožitnictví, nebo sleduješ inzerce? Občas projedu net, co se dá kde vidět, ale na přehršel nabídek se snad kloudně narazit nedá.. :-/

občas se podívám na burzu v buštěhradě, ale tam musí člověk dávat hodně pozor a jinak léta chodim sem -http://www.kralovstvihodin.cz/ a když se nespěchá určitě něco seženou a třeba i zavolaj. a pozor zdaleka ne všechno maj na internetu.

Odesláno

dobrá knížka vyšla v r.1977 v upm , ale to je spíš o stolních hodinách. každý hodiny jsou tam podle čísla detailně popsány.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

.. super moc díky za info. Škoda, že je obchod v Praze.. tam se jen tak nepodívám. Co máš konkrétněji na mysli prohlášením, že v Buštěhradě si musí člověk dávat pozor?

Edit: chyba

Upraveno uživatelem Bimbac
Odesláno

.. super moc díky za info. Škoda, že je obchod v Praze.. tam se jen tak nepodívám. Co máš konkrétněji na mysli prohlášením, že v Buštěhradě si musí člověk dávat pozor?

Edit: chyba

je to burza- pozor na repliky a vlastní peněženky, hodně se tam krade.

Odesláno

.. zběžně jsem vygůglil pár fotek z burzy v Buštěhradě. Dá se tam vůbec na něco zajímavého tikacího / odbíjejícího natrefit? Možná by to stálo za to, aspoň na kukačku, ale asi spíše s někým, kdo ví, co je a není replika :-)

Odesláno

i když už to neni to co bejvalo, buštěhrad je centrum pro všechny starožitníky, dřív jsem tam občas zajel a potkával jsem neskutečný bomby. chce to ale přijet v 5 ráno a mít 100000 v kapse.

Odesláno

.. čas zase takový problém není :-) Ostatní bych tak růžově neviděl, i když pokud by člověk potkal něco mimořádného, asi by byla škoda nebýt na to připravený.. :-) jo a ještě by se šiklo místo, kam to pak všechno dát.. :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

takhle nějak si představuju hezký pendlovky

• Po roku...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...