Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějaké názory na |TAG Heuer? Nebo Omega?

Odesláno

Já bych si hlavně bejt tebou ujasnil, co a na co je chceš, kouknout se jaký dražší hodinky maj momentálně v bazaru (jedny z nich 40 let starý) a vybírat si mezi nima asi neni úplně to pravý.

Odesláno

No určitě máš pravdu. Je to o tom že konečně jsem se odhodlal do něčeho takového zainvestovat. A teď honem honem něco mít. Potřebuji si to opravdu ujasnit. Breitling Navitimer je stále první :-). ale děkuji, asi jsem potřeboval aby mi to někdo napsal...

Odesláno

V klidu, sice tvý pocity dobře znám, ale dej si na čas, užívej si to.. hezčí fáze než to, že máš vyčleněný prachy a vybíráš si, už stejnak nebude:) Jo a když bazarový, tak pořádně prolítni tady inzerci.

Odesláno (upraveno)

Tady se prodává úplně všechno - a za relativně slušný peníze a bez rizika faků. Tak si hlídej tady prodejní sekci nebo, jestli máš vybráno, zak si dej poptávkua pak se budeš jen a jen těšit.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale relativně často zde jsou na inzerci dle mého hezčí, vzácnější a hlavně levnější kousky.

Odesláno

Zde na inzerci koukám pravidelně :-)

Odesláno

Nějaké názory na |TAG Heuer? Nebo Omega?

Omega je hodinarska vehlasna znacka o ktere snad nikdo nepochybuje, maji vlasti inovace a kalibry, umi super komplikace.

TH vzniklo sloucenim znacek Tag a Heuer. Pro tyto puvodni plati to co pro Omegu. Po spojeni puvodnich firem sice dal pokracuji, investujou do vyvoje, prinasi uplne nova technicka reseni, maji vlasti inovace a kalibry, umi super komplikace. Bohuzel svuj zaber rozsirili taky do oblasti mobilu, sperku, bryli atd. Coz nekomu u hodinarske znacky vadi. Nekde jsem cetl, ze je TH ctvrta nejluxusnejsi znacka sveta, coz se ani me moc nelibi, ale neresim to.

Obe znacky prinesli do horologie mnoho noveho a kvalitou je vidim podobne. Obe znacky maji par modelu, o kterych se da rict, ze to jsou legendy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...