Peter S. Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Zdravím páčia sa mi tieto hodinky no neviem ako je to u casia s takouto cenovou reláciou kedže podla predavača nepatria do rady pro trek no majú barometer atď. tak by ma zaujímalo ako je to s ich kvalitou a či ma niekto z vás skúsenosti s týmito hodinkami poprípade niečo podobne v tej istej cenovej relacii a aspoň rovnako kvalitné aj keď predpokladám že za danú cenu sa veľká kvalita požadovať nedá. Podmienky sú: digitalky, aspoň tri alarmy a podsvietenie najlepšie s možnostou na reagovanie pri náklone ruky a ľahko čitateľný display čiže veľké čísla. Ďakujem za každú radu a pomoc
hejdik Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Já mám tady tyhle Casia a jsem nadmíru spokojenej.Pokud ty které jsis vybral mají vše co potřebuješ,tak do nich jdi bez obav.Casio tyhle hodinky prostě umí dělat dobře.
Peter S. Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 V 23. 11. 2012 v 5:15, hejdik napsal: Já mám tady tyhle Casia a jsem nadmíru spokojenej.Pokud ty které jsis vybral mají vše co potřebuješ,tak do nich jdi bez obav.Casio tyhle hodinky prostě umí dělat dobře.
Peter S. Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Čiže je to za danú cenu dobrá voľba alebo existuaú lepšie alternatívy ? Ďakujem :-)
Peter S. Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 čo hovoríte na timexi v porovnaní s casiom??? cena max 80e
Henatko Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Já jsem za CASIA (nečekaně ) Timex nás zklamal ale bylo to spíš o zlé ruce při nákupu . U Timex-u mě zaujalo jen to že když večer rozsvítíš tak nezhasnou u mačkání tlačítek , super u nastavování budíku , CASIA zhasnou a musíš je znovu rozsvítit = šíleně otravné !Pár dní to tu pročti prohlídni a možná se najde i něco v prodejním vlákně , v poslední době tady pár "ABC" hodinek bylo na prodej .PS : raději bych volil variantu od hejdik-a , na "volnočasovky " mi tah na hodinkách nesedí , prostě ať jsou pevně na ruce na textilu nebo gumě edit : doplnění Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem Henatko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se