Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

fakey nechci, tak poradte jineho vyrobce, ktery se nechal trochu vic inspirovat :-)

Odesláno

Tak já mám na ruce hodinky, u kterých jsem později zjistil velkou dávku inspirace od lepších hodinek a docela mě to štve, takže počkám na novej přírůstek a šup dolů.

Odesláno

Tuhle se tu právem hanil dovozovej Prim - jejich vzhled a já říkal že některé modely celkem ujdou, ale to jsem ještě netušil, že zrovna ty co nosím a které sem měl na mysli se velice podobají TH Carrerám. Takže si sypu popel na hlavu. Nemůžu si pomoct, ale takhle velká inspirace je pro mě to samé jako fake.

Odesláno

Souhlasím se Zdenelim- třeba ty Ocean7 už jsou opravdu na hranici s fakema, nemám nic proti tomu se inspirovat (prakticky všechny značky to alespoň částečně dělají), ale co je moc to je moc, ještě tak před dvěma lety bych to bral jinak, ale dnes už by mi to hodně vadilo. Jakmile člověk nakoukne do lepší hodinařiny, už se mu hold nechce zpět.....

Odesláno

jo, LM7 maji k ploprofum hodne blizko, dokonce chlapici z Desktopdivers si u nich nechali delat kopie origo skel v safiru s oboustrannym antireflexem na svy originaly.

JInak model LM7 uz doprodavaji, maji poslednich par variant.

Odesláno

Ne už mají upgradovaný model, stejný design, navíc vodotěsnost 1250m, heliový ventil.

Jinak mám ten předešlý model jako hodinky na nešetrné zacházení a jsem max. spokojený. Dobře se nosí, chodí naprosto přesně. Za faky je jednoznačně nepovažuji - prodávají se pod vlastní značkou (nezaměnitelnou s omegou), začali se tuším dělat, když omega už přestala dělat první řadu, mají odlišný design jak od první řady, tak i druhé řady omeg.

Odesláno

Za faky je jednoznačně nepovažuji - prodávají se pod vlastní značkou (nezaměnitelnou s omegou), začali se tuším dělat, když omega už přestala dělat první řadu, mají odlišný design jak od první řady, tak i druhé řady omeg.

To jestli je člověk považuje za faky záleží na úhlu pohledu. Chápu, že jako spokojený majitel je nebudeš hanit. Na druhou stranu já nemusím mít na cifru jakýkoliv nápis nezaměnitelný s Omegou, abych si po porovnání obou, udělal jasný obrázek (luneta, cifr, pouzdro, ručky). To samé platí i o Helson sharkmaster 600. Zkrátka mě by asi vadilo takové hodinky nosit. Na druhou stranu, já neplánuju kupovat ani Ploprofy ani Ocean7 a pro zakladatele vlákna je to určitě dobrá alternativa

Odesláno

MAs pravdu to je, ale ani zakladatel vlakna necekal takovou podobu :-)

Odesláno

ocean7 je inspirovane, helson sm600 je takmer kopia - velmi popularny model, bral by som kym sa nerozpredaju... Zaujimava na nich je velkost, lug to lug je velmi mala, aj na tensiu ruku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...