skuba88 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Dobrý den, podědil jsem tyto hodinky a rád bych se o nich dozvěděl něco víc, ale na internetu se mi úplně ty samé nedaří najít. Dokázal by je někdo zdejší identifikovat? Zajímalo by mě zda mají nějakou hodnotu, protože momentálně z pro mě neznámého důvodu nejdou, tak zda má vůbec cenu je opravovat? Vzadu je číslo: 15762457. Omluvám se za horší kvalitu fotek, fotil jsem narychlo mobilem. Předem děkuji Kuba
Chocholusik Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Chce sa mi napisat ironicku poznamku o tom aka velka je nahoda ze mas dvoje znackovych zachovalych neiducich zdedenych hodiniek ... ale kusem si do jazyka a odporucam google " LONGINES Ref. 8271 Nonius "
Jiribartl Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Ano, to je náhoda. V létě mi je nabízel známý hodinář v NOS stavu, samozřejmě za NOS obnos. Já bych je opravit dal ...
skuba88 Odesláno 3. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Jak jsem již psal u omeg, zdědil jsme po vzdáleném příbuzném, proč nejdou ani jedny opravdu netuším. Je to tak že mi je dala prateta, která už je hodně stará a tak nám postupně "odkazuje" majetek, já se v hodinkách vůbec nevyznám, ale samozřejmě, že mám o těchto značkách alespoň trochu povědomí, že by nějakou cenu mohly mít. Měli byste tip na nějakého hodináře v praze nebo východních čechách? Třeba hradec králové nebo pardubice?
Chocholusik Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Nasiel som ti co su to za typy hodiniek pomocou google za 5 minut a to nemam ziaden prehlad v znalost Longines ani Omeg... skus pouzit tlacitko hladat a urcite odporucaneho hodinara najdes
skuba88 Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Trochu jsem si s nimi dnes pohrál a zjistil jsem, že jdou, nevěděl sem, že krom natažení je třeba zmáčknou i vrchní tlačítko. Asi jsem teď za trotla, ale holt v tomto směru jsme laik.
skuba88 Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Ještě bych měl dotaz, ta oranžová vteřinovka patřící ke stopkám, předpokládám ve výchozí pozici viz foto asi být nemá, že? Vždy když je vynuluju se právě do této pozice vrátí, tudíž je asi možné, že už se v nich někdo nejspíš vrtal?
martin22 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Anebo zkus ebay myslím že jsem tyto tam viděl a jestli se nemýlím staly c okolo 300 usd vyvolávacka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se