Micey Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 gougy: Jo, překvapilo mě to.. já měl právě jenom chrona, když jsem pak vzal poprvé do ruky klasický, čuměl jsem na to jak puk. Prostě je o pár mm tlustší, je ovšem fakt, že tan klasickej relativně tenkej by k těm tlustejm chronům moc nešel..
Seamaster Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 V 11. 12. 2012 v 20:01, bluesman napsal: ...chcem sa este spytat, preco ked citam na forach o tahu na SMP sa dost casto spomina ,,buzna tah,, ...tomu fakt nerozumiem...podla mna je uplne super...hmmm...moze niekto hodit viac svetla na toto? kdo to tu prvni pouzil asi zjistis jedine pomoci fce hledat... ja to nebyl ale nemyslim ze by to bylo mysleno neikterak pejorativne, jde spis o zkratku, rychle odliseni od Speedmaster typu tahu... nehledal bych v tom nic zasadniho, rozhodne to neni verejna znamka tve orientace:)
sashator Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Vůbec se tím nějak netrap- jak zde bylo už několikrát zmíněno, tak se jedná pouze o označení, které se tu chytlo a musím říct, že mně to i tak vyhovuje. Pravděpodobně to vzniklo právě tím "přezdobením"...sice patřím mezi ty, kteří dali přednost jednoduchosti speedmasterovského tahu, ale ke klasickým bondovkám tenhle prostě patří. Jinak jsem zkoušel hledat, ale fórum je už tak rozsáhlé, že se mi původ označení zkrátka najít nepovedlo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se