Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den,

Rozhodl jsem se pro koupi prvnich lepsich hodinek a vybral jsem si pro me docela uchazejici model (velikostne i stylem) Tissot PRS 516 automat v cerne barve ciferniku, kovovy tah. A tak me napada co na ne vlastne rikaji "Tissotaci" tady na chronomagu(setkal jsem se totiz s dost nepeknym hodnocenim a spise rozmlouvanim), ma stimto modelem nekdo zasadni problem? Jeste jsem se chtel zeptat jestli kazdy zvas sve automaty odklada kdyz jde spat a nebo je ma nekdo stale nasazene a jak se to projevi na eventuelni nepresnosti?

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=YkIChDFaIRI

Dekuji za odpoved(i)

Odesláno

Tieto hodinky su fakt pekne, na ruke okolo 17,5 - 18 cm budu vyzerat skvelo.. spracovanim su OK, presnostou tiez - tu by som ale neriesil, ono to sledovanie presnosti aj tak cloveka po nejakej dobe prejde.. kazdopadne tragedia to nebude ani ked ich budes ukladat na noc na policku.. ja napriklad v hodinkach aj spavam a presnost tym netrpi :)

S tissotom vseobecne probles co sa tyka kvality nie je, riesila sa tu kdesi tema o tom, preco ma tissot tu na fore take meno ake ma - pohladaj, nastuduj si, vsetko tu bolo spominane..

Odesláno

Tieto hodinky su fakt pekne, na ruke okolo 17,5 - 18 cm budu vyzerat skvelo.. spracovanim su OK, presnostou tiez - tu by som ale neriesil, ono to sledovanie presnosti aj tak cloveka po nejakej dobe prejde.. kazdopadne tragedia to nebude ani ked ich budes ukladat na noc na policku.. ja napriklad v hodinkach aj spavam a presnost tym netrpi :)

S tissotom vseobecne probles co sa tyka kvality nie je, riesila sa tu kdesi tema o tom, preco ma tissot tu na fore take meno ake ma - pohladaj, nastuduj si, vsetko tu bolo spominane..

Dekuji za odpoved,

Samozrejme uz jsem to tady cetl krizem krazem i proc to lidi nemaji radi uz jsem se docetl. Ale stejne mi pripada ze jsou lidi snad zavistivi pac podle toho co jsem tak z toho tematu "Proc nemam rad Tissot" pochopil je ze lidi tady ser... ze Tissot zna snad kazdy a znacky ktere jsou treba drazzsi a "mozna" i vice kvalitni ( beru stejnou cenu ) nikdo (laik) nezna ale objektivni duvod proc ne zrovna Tsisot jsem nenasel nebo ho mozna nepochopil ;-)

Co se tyce toho predbihani , stim nemam zadnej problem vse co se neridi automaticky samo mam nastavene o 2 min dopredu takze tim lepe pokud se mi to bude predbihat pro me vyhoda. Jen bych nechtel aby to za tejden delalo treba 10min ale kdyz to da za mesic 5min tak budu spokojenej.

Co se tyce spani, tak ja v hodinkach delam vse i sekam drivi ale tyhle si urco sundam jinak je budu pouzivat na vse... Od toho jsou hodinky aby se pouzivaly a ne abych je mel na policce a bal se o ne( kdyz se to rozmlati tak bud oprava a nebo se poridi neco jineho)

Na zaver jedine co nechapu je ze hodinky dela strojek a pokud to dobre chapu tak hodinky budou vzdy podobne fungujici se strojkem "Eta 2836-2" jak v Tissotech tak i v jinejch znackach Fortis, Hamilton atd...tak proc hanit jednu znacku kdyz ma stejna streva jako ostatni pro mnohe "lepsi" znacky.

Odesláno

tej presnosti sa neboj, v najhorsom pripade ked ti budu robit minutu za tyzden a moc ta to bude vytacat, tak ich das nejakemu hodinarovi nastavit a tym sa problem presnosti vyriesi..

Tie znacky a vseobecne mechanicke hodinky vyssej ceny su o pocitoch majitela.. ak si myslis, ze svoje pocity vykryjes Tissotkami, tak chod do nich ked budes spokojny.. na zaciatok to nie je zla volba.. neskor pobytom tu na fore sam zistis, co ti najviac vyhovuje - tu si rozsiris obzory do takych sfer, o akych podla mna ani netusis a v najhorsom pripade mozes tie hodinky predat a kupit si nejake dalsie (osud mnohych z nas)...

Odesláno

tej presnosti sa neboj, v najhorsom pripade ked ti budu robit minutu za tyzden a moc ta to bude vytacat, tak ich das nejakemu hodinarovi nastavit a tym sa problem presnosti vyriesi..

Tie znacky a vseobecne mechanicke hodinky vyssej ceny su o pocitoch majitela.. ak si myslis, ze svoje pocity vykryjes Tissotkami, tak chod do nich ked budes spokojny.. na zaciatok to nie je zla volba.. neskor pobytom tu na fore sam zistis, co ti najviac vyhovuje - tu si rozsiris obzory do takych sfer, o akych podla mna ani netusis a v najhorsom pripade mozes tie hodinky predat a kupit si nejake dalsie (osud mnohych z nas)...

Jo jo, stim stebou souhlasim a i proto jsem poridil mechanicke pac se o kousek lip prodaji nez qartzky... Jako jasne ze mam uz vysnene i nejake dalsi hodinky (mido, certina) co mi tady poslal uzivatel Snow ale na zacatek jsem vybrat tohle pac jsou pro me dostupne a zatim dostatecne...

Odesláno

Jeste me napada kdyz budu chtit origos T.. kozeny pasek tak musim asi primo u ofic prodejce Tissot? Hledal jsem totiz nejake pasky na netu ale zadnej origo jsem nenasel natoz tak cenu ba ani odkaz, jedine co jsem nasel jaou specializovani vyrobci (pasku) jak jeden z Cr tak nejakej zahranicni co dela pasky... Myslite ze se mam vykaslat na origo a jit spise cestou nejakeho manufakturnika?

Návštěvník Snow
Odesláno

Ale stejne mi pripada ze jsou lidi snad zavistivi pac podle toho co jsem tak z toho tematu "Proc nemam rad Tissot" pochopil je ze lidi tady ser... ze Tissot zna snad kazdy a znacky ktere jsou treba drazzsi a "mozna" i vice kvalitni ( beru stejnou cenu ) nikdo (laik) nezna

:eek: :lol: :lol:

Odesláno

Tak uz mam ty Tissotky doma a myslim ze jsem chybu neudelal :-)

Chybu jsi určitě neudělal , mám ty samé co ty a dokonalost... mám z nich opravdu moc dobrej pocit :smile_anim:

Odesláno

Jj, uz je mam tejden a nemuzu na ne rict ani pul slova. I kdyz jedna vec by se nasla a to jest ta plastova luneta na tu bych si daval pozor, to jen tak na uresnenou pokud nekdo vybira hodinky podle obrazku.

Co je moc fajn tak ten tah pac ma super zapinani :-)

Odesláno

Jj, uz je mam tejden a nemuzu na ne rict ani pul slova. I kdyz jedna vec by se nasla a to jest ta plastova luneta na tu bych si daval pozor, to jen tak na uresnenou pokud nekdo vybira hodinky podle obrazku.

Co je moc fajn tak ten tah pac ma super zapinani :-)

Jakej plast proboha...:blowup: je to ocel+ PVD povlak , alespoň já to tak mám

Odesláno

Jakej plast proboha...:blowup: je to ocel+ PVD povlak , alespoň já to tak mám

Mas recht ;-) jsem se nato nepodival ale zdalo se mi to trosku divne ze by tam Tissot placnul plast. Samozrejme je tam PVD ale nekdo tady plsal ze ta lineta se nejak poskodila tak mozna proto jsem ji mel za plastovou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...