Bulli Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Zdravím, prosím o radu, nevíte někdo, kde se dá nechat (kromě Eltonu) nově pokovit (pochromovat), či pozlatit pouzdro, přemýšlím o renovaci jednich Glashutte spezimatic a na kolik to tak vyjde, třeba těch 10 mikronů, kdyby to pak ještě vypadalo takhle ...
Franta Dobrota Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Jak moc na to spěcháš? Já si chci nechat taky pochromovat pár pouzder, kdyby se nás sešlo víc a dali to jako jednu větší zakázku nějaké firmě, možná bychom dostali lepší cenu.
Bulli Odesláno 21. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2007 nespěchám, to zní rozumě, tak další zájemci hlaste se , ať je nás habaděj
beny Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 šel bych do toho s váma, mám tam jedno pouzdro , budu akorát potřebovat vědět termín kdy to proběhne díky
bicista Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Cena za hedno pouzdro by nemela presahnou 400,- mozna treba tady by vam to udelaly www.chromovani.cz
Bulli Odesláno 22. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2007 taková cena by byla super, včera jsem tu pak nalez ještě tento odkaz http://www.roc-galvanik.com/
long Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 chlapi,prosim myslete na me,take by jsem mel dva kousky. myslim ze Ulisse Nardin si to zaslouzi. diky Long
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se