Milos A. Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Panove, sem tam vase skvele forum prochazim a jsem plny respektu pro vasen, se kterou se tem nadhernym strojum venujete. Ja jsem obycejny ucetni, ktery hodinky nema jako konicek, ale chova k nim a lidem, kteri se o ne staraji, velikou uctu. Ja bych rad prodal sve hodinky (volba mi nesedla, to jsem si uvedomil az pozde) - ale zjistil jsem, ze nemohu hned jen tak postovat nabidku - nechci porusovat pravidla, tak samozrejme nabidku necinim zde, ale rad bych se zeptal, jak postupovat - je nejake jine forum? mohl by mi admin dat povoleni a vyjimku? Jak byste prosim postupovali? Mockrat dekuji za pomoc. Milos
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Já bych postupoval tak, že bych hledal inzertní weby, kde se tento artikl prodává.
Milos A. Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Ok diky-pokud byste nekdo mel detailnejsi rady... Rad vyslechnu
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Vidím, že se točíme v kruhu. Napověděl jsem ti v SZ, pokud tomu nerozumíš, tak mě napadá ještě nekázanka.cz - je to místní profi prodejce, přes kterého by se to zde dalo prodat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se