Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem při dnešní návštěvě prarodičů narazil na tyto hodinky, byly mi nabídnuty jestli je nechci, když mám rád ty různé staré :-). Pamatuji si je na babičce snad odjakživa. Prý už nějak nejdou a jsou hozené láta v šuplíku. Jedná se o mechanická Slavy dělané v USSR. Mají 17 kamenů a pro mě zcela neznámý strojek. Zde je pár foto.

Zjistil jsem, že jdou zcela bez problémů :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

čeče,ten strojek vypadá jako novej,babička kdysi taky měla nějaký Slavy,Chaiky,nebo co to bylo,akorát ten ciferník byl tak malej,že bez brejlí nebo lupy bys pomalu neodečetl čassad01_anim.gif

Odesláno (upraveno)

čeče,ten strojek vypadá jako novej,babička kdysi taky měla nějaký Slavy,Chaiky,nebo co to bylo,akorát ten ciferník byl tak malej,že bez brejlí nebo lupy bys pomalu neodečetl čassad01_anim.gif

Také mě překvapilo v jakém je stavu, když jsem je otvíral. No a velikost také nic moc. Bez korunky mají jen 2 cm, takže podle mě je i to jeden z důvodů proč je přestala nosit. Každopádně je to první ruský kousek do mé sbírky :-)

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

Čéče, strojek fajnovej, já mám jedny dámské taky jen tak pro radost. Ale zato pánských mám povícero, ty mě berou více - jedny dokonce NOS. santa.gif

No, tak musím uznat, že vypadají perfektně. Dokonce i jména dnů jsou v anj zkratkách. Azbuka by byla horší. Foto strojku by nebylo? Jaký mají průměr?

Odesláno

No, tak musím uznat, že vypadají perfektně. Dokonce i jména dnů jsou v anj zkratkách. Azbuka by byla horší. Foto strojku by nebylo? Jaký mají průměr?

Ahoj, dovnitř jsme ještě nelezl :( ale vím, že je to strojek 2427 automaty (a je tam dvojitý pérovník), a rozměry 46 x 42 mm.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...