Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co tu mate s tou velkostou zapastia kua.... ved ide o 44mm diameter tela a 45mm diameter lunety. Nezijeme v uz v dobe kedy boli primky idealna velkost :)

Hen na WUSe riesia 40 kilovy tipci s 16cm rukou ci im nebudu velke 47mm deep blue....

Urcite je to vec osobneho vkusu a nech si v amerike a na WUS nosia trebars aj budiky na ruke, ale vseobecne sa 45mm diameter povazuje za OK na 17,5cm resp 7" ruke, podmienkou je aby lug to lug nebolo vacsie, ale aspon rovnake.

Takze OndraPod (inak krasna mlhovina v avatare, viem ktora), ROmane atd, nad 17.5cm uplne bez obav. Za to, ze Vlado s 23,5cm rukou ma 45mm hodinky, tak ja s 18,5cm rukou mam mat 38mm aby to bolo priamo umerne?

Pripajam foto na mojej 18,5cm ruke (gulata, nie plocha, cize zvrchu siroka ako ineho 17,5 ruka!), ide samozrejme o rovnake telo hodiniek cize velkost je na stotinu milimetra rovnaka ako kemmner (Armida A4 dome eta.A navyse, moje su hrube 21mm vdaka sklu

No jo, mas pravdu, ja mam taky 44mm Steiny a je to na 18cm zapesti uplne v pohode. Trochu me poplasila ta fotka kde mi prijdou fakt veliky(ja vim fotky klamou) ;)

Pro me je to rozhodne horkej kandidat, libi se mi ta jednoduchost/prehelednost a zadny napisy na cifreniku :)

Odesláno

eta 2824 je jednym z najrozsirenejsich svajciarskych strojcekov, ale nepovedal by som, ze je lacny.... a co som pocul, uz je horsie dostupny, preto vela mensich brandov prechadza na japoncov, konkretne miyota 9015 je adekvatna nahrada ety, vraj... a celkom aj verim....

par fotiek na orig armida gume, je to nieco ako ISOfrane, ale nie take dobre...

post-13937-064421600 1356423360.jpg

post-13937-028685900 1356423382.jpg

post-13937-093451500 1356423395.jpg

post-13937-042978600 1356423402.jpg

Odesláno

No jo, mas pravdu, ja mam taky 44mm Steiny a je to na 18cm zapesti uplne v pohode. Trochu me poplasila ta fotka kde mi prijdou fakt veliky(ja vim fotky klamou) ;)

Pro me je to rozhodne horkej kandidat, libi se mi ta jednoduchost/prehelednost a zadny napisy na cifreniku :)

Jo, jo, máš pravdu, přikláním se k názoru, že ty fotky trochu klamou :smile_anim: . Celkově jde spíše o celkovou masivnost. Taky jsem měl Glyciny 44mm a v pohodě, ruku mám necelých 18 cm, ale proti těmto jsou to placky...

Odesláno

Chalani co ich maju, z WUS, vsetci tvrdia, ze pocitovo su ako 17mm vysoka verzia s plochym safirom. No a 17mm vyska je uplne v poho... taky stred pri potapkach je 14-15mm a toto je len malo viac... Dynko je pekne zaoblene, takze sedia pohodlne, jedna basen....

Ale ano, glycinky su ploche, to je fakt :)

Odesláno (upraveno)

Jo, jo, máš pravdu, přikláním se k názoru, že ty fotky trochu klamou :smile_anim: . Celkově jde spíše o celkovou masivnost. Taky jsem měl Glyciny 44mm a v pohodě, ruku mám necelých 18 cm, ale proti těmto jsou to placky...

A hlavne vladimir72 pise, ze ma zapesti 23,5 cm a stejne vypadaj na fotce velky :)

Jinak jeste posledni dobou nejak casto myslim na Sinn U1, ktery mi driv prisly az moc originalni, no snad me to do kvetna/cervna prejde :rolleyes: :whistle:

Upraveno uživatelem OndraPod
Návštěvník cecil
Odesláno

No já někde uvádím že mám 21cm zápěstí ale mám ho rovněž 23cm,po přeměření a myslím že je to spíše o tom jak Ti hodinky padnou a o tvaru pouzdra, než o nějakých číslech.Mněl jsem na ruce hodinky s dlouhýma nožkama prům.42mm a nic moc,pak 44mm s ne tak prodlouženým pouzdrem a bylo to super,ale myslím že ideální vel. je tak někde okolo 43-44mm,pokud pouzdro má nožky kratší klidně až do 46mm.Výška pouzdra jsem nikdy neřešil,dokonce se mi spíše líbí hodinky nad 15mm. :smile_anim:

p.s.gratuluji k Octopusum,nádherné dýnko, taky jsem je chtěl ale vzal jsem misto nich Artego 300.

Návštěvník cecil
Odesláno

jj Artega nejsou špatné,za ty peníze velmi pěkně udělané a mněly stejně jako mé předešlé AQUADIVE BS-300 keramický ciferník,ovšem to je uplně jiná liga.

Návštěvník cecil
Odesláno

ty BS300 dělají ted radost kamarádovi,já si jich užil byly výborné,leč vidina jiných mně od nich oddělila,nemohl jsem odmítnout :smile_anim: ,dnes mám na denní nošení výborné SINN UX,a na střídačku s IWC Ingenieur.

Odesláno

Tak to mas taky slusny kombo,jo,taky to tak mam.Mel jsem dost hodinek,ale vzdycky se objevil jinej kousek,navic jsem prisel na to,ze vic jak dvoje,max.troje neunosim,tohohle poctu bych se rad drzel i do budoucna..

Odesláno

to Vrcan:Je mozny,ze ty Zixen DSR maji zeleny AR,nebo spatne vidim:-)?

je klasicky modry

ty BS300 dělají ted radost kamarádovi,já si jich užil byly výborné,leč vidina jiných mně od nich oddělila,nemohl jsem odmítnout :smile_anim: ,dnes mám na denní nošení výborné SINN UX,a na střídačku s IWC Ingenieur.

wow nevedel som ze IWC este mas... paradne kombo! A na tvoju ruku by si mohol skutocne bez limitu, 46 aj 48mm ako rit na serbel :)

Tak to mas taky slusny kombo,jo,taky to tak mam.Mel jsem dost hodinek,ale vzdycky se objevil jinej kousek,navic jsem prisel na to,ze vic jak dvoje,max.troje neunosim,tohohle poctu bych se rad drzel i do budoucna..

aj to je moj sen, max 3 kusky, a nejako sa mi to stale nedari.... Na 2013 mam zatial a dufam ze uz aj konecne - armida a4, armida a1 bronze, enzo UFO, olivier bronze, breitling colt. Doma ostane urcite a1 bronze a pravdepodobne aj enzo ufo

...a dalsie fotky mojich A4

post-13937-077953300 1356532931.jpg

post-13937-009203800 1356532974.jpg

post-13937-054588200 1356532984.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...