dandy Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Narazil som na tento španielský eshop/www.temporelojes.com/en/, ktorý má dosť dobré ceny. Je tam ale poznamka, že su registrovaný v New Yorku. Tak neviem, čo si o tom mám myslieť, lebo všade inde uvádzajú španielsku adresu. Nechcem platit aj dph ak su z USA.Poznáte niekto tento eshop?Díky za pomoc.
IzTaPa Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Narazil som na tento španielský eshop/www.temporelojes.com/en/, ktorý má dosť dobré ceny. Je tam ale poznamka, že su registrovaný v New Yorku. Tak neviem, čo si o tom mám myslieť, lebo všade inde uvádzajú španielsku adresu. Nechcem platit aj dph ak su z USA.Poznáte niekto tento eshop?Díky za pomoc. Nevim, kde's nasel US... TEMPORELOJES.COMRoberto Garcia Villarubia48296172JC/ Tramuntana,1 B4-6A03570 Villajoyosa, Alicante, Espa?a
IzTaPa Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 jeste link--http://www.temporelojes.com/es/content/4-sobre-nosotros
iwannabeasailor Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Právě od nich jede zásilka. Prozatím vše na jedničku,tak snad to tady nezakřiknu. No a nakupuji v EU,takže....ale máš pravdu o NY je tam zmínka. Hele cena na stránkách plus 40? pošta,to je vše.
dandy Odesláno 19. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 (upraveno) 40 eur pošta, neni to moc? Mne to po naložení hodiniek do košíka napísalo 12 eur. informácia o USA je v časti Terms and Conditions, možno je to info pre US zákazníka.Doležité je odkial posielajú, ak zo Španielska, tak OK.Daj vedieť odkial ti to poslali. Upraveno 19. prosince 2012 uživatelem dandy
iwannabeasailor Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Je to dost,ale jiná varianta není. Odesláno je to ze Španělska samozřejmě,z adresy obchodu na stránkách.
dandy Odesláno 20. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Díky, tak to si ma potešil.
iwannabeasailor Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Jsou doma,skvěle zabaleny projely půl Evropy. Všechny doklady v pořádku. Obchod můžu jen doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se