01standa Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) můj první příspěvek na chronomag.cz - kvalita od pana Vyskočila z Jihlavy - hranaté Zena z kolekce Square http://www.zeno-watc...246TVDD-a1.html Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem 01standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 5. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 (upraveno) [ Upraveno 5. ledna 2013 uživatelem 01standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Moc hezký kousek, klasický design Zena, ale hranatý tvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 špatná fotka,za to se omlouvám,už je to dlouho,co jsem toto foto udělal,jinak je mám stále a jsou moje nejoblíbenější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 A jak přesný je strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 prosím Tě tak jednou do týdne vracím o 1,5 až 2 min nazpátek,,,,celou dobu co je mám tak jsem snimi nikde nebyl,,,ani nevím kam se s nimi a ke komu vrtnul,,,ale to neva,jsem s nimi opravdu spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Když bys je potřeboval seridit,tak nejlepší poslat přímo do Svycarska.Uz jsem tam posílal na Zena kvůli poškozené keramické lunete,vymena lunety vcetne testu chodu hodinek a vodoodolnosti stala myslím 20 CHF plus asi 10 franků postovne,naprosto za hubicku.Staci napsat e-mail,který najdes v garancni knuzce,kterou jsi dostal s hodinkama.Kdyz by ne,mohu dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Díky,měj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se