SakalMarty Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Ahoj všichni, nedávno jsem si udělal radost a získal jsem hodinky Alfex 5624/714. Hodinky jsou jednoduché, designové, nemají datumovku a bohužel jsou quartz, sice na základu ETA, ale vůbec bych se nezlobil, kdyby byly automaty. Na první pohled jsou velice zajímavé, protože jsou 3D. Jednotlivé hodiny nejsou na ciferníku, ale jsou asi vlepené na safírové sklíčko. Ručičky jsou umístěny pod nimi, tudíž výsledný efekt je na první pohledzajímavý. Řemínek je takový zvláštní textil. Výborně vypadají ve tmě, zde efekt 3D působí opravdu fantastickyHodinky získali cenu za design RedDot
Traveller Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Hodinky získaly (to platí i pro ostatní slovesa se slovem hodinky). V každém případě to je ovšem zajímavý kousek.
SakalMarty Odesláno 4. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Hodinky získaly (to platí i pro ostatní slovesa se slovem hodinky). V každém případě to je ovšem zajímavý kousek. Pravda, stydím se, ale ber v úvahu, že je pátek večer, ale příště si dám větší pozor
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Jak píšeš - hodinky vypadají velmi zajímavě - a jsou elegantní a hezké. Kdyby to bylo ještě navíc v automatu a s datumovkou, tak už by to byla úplná pecka.
villain83 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Takhle na fotce to moc nevynikne,ale v reálu to může bejt zajímavý,jak ty indexy jakoby plavou,něco podobnýho jsem kdysi viděl u nějaký fashion značky...
SakalMarty Odesláno 5. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Tady přikládám malou ochutnávku, jak to vypadá v nočním pohledu. Je to foceno mobilem a bohužel tam není moc vidět 3D efekt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se