Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dobrý den panové a dámy

Dnes už vím že jsem sem před pár dny vůbec neměl lézt a mohl jsem si ušetřit čas i peníze. No nic stalo se, takže k jádru věci. Mohli by jste mi poradit: Nenápadné hodinky - možná je lepší výraz deentní, nějakou klasiku, spíše menší průměr / mam zápěstí jak holka :-) / stopro ne zlaté. Potřebuji je k černému obleku. Zatim mám nastudované akorát tag heuer - akorát jsem si u nich žádné nevybral - slovo nenápadnost asi tahle firma nezná. taky bych se rád vešel do 70 000,- víc mi rozpočet nedovolí. No to je hrůza doteď mi stačili Svočky co jsem tři léta naspět nafasoval na Olympiádě / kdyby někdo měl zájem - určitě jich neni vyrobeno mnoho, akorát pro účastníky a bafuňáře - rád přenechám /, potom Tag Heuer kirium F1 a teď tohle :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Podívej se na Omegy modely De Ville nebo IWC Portofino.

Ty Swatch jsou v automatu?

Ještě bych přidal Maurice Lacroix Masterpiece Collection nebo Pontos - ty jsou ale levnější než tvůj limit.:)

Odesláno

Ne ty Swatch jsou quartzy, s logem Olympic Games Athen 2004 na pásku , a je na nich zespodu číslo, v mém přpadě 86, díval jsem se že Věra Cechlová /disakřka / má číslo 127

Co jsou zač ty Gérald genta? ty jsou moc pěkné - no to je láska na první pohled

Odesláno

tak to jo jdu to zkusit - o takovouhl krásu se vyplatí bojovat :-), jenom jsem si je chtěl prohlídnout naživo :-) ještě mam alternativu zkusit to ve Vidni - jestli tahle metropole na dunaji neni hodinářsky přívětivější než praha

Návštěvník Kamil
Odesláno
tak to jo jdu to zkusit - o takovouhl krásu se vyplatí bojovat :-), jenom jsem si je chtěl prohlídnout naživo :-) ještě mam alternativu zkusit to ve Vidni - jestli tahle metropole na dunaji neni hodinářsky přívětivější než praha

Jo, jo, prohlídnout naživo, přemýšlet a promýšlet, definitivně se rozhodnout a začít shánět, kde koupit nejlevněji. Půl roku až rok nosit a začít se ohlížet po dalších. Začíná to u každého stejně, jen máme každý rozdílné finanční limity. Nicméně nemoc je stejná! :lol:

Odesláno

a nemelo by byt před vstupem napsano : Ministerstvo zdravotnictvi varuje... :P ale je to tak, máš pravdu to je nakažlivý jak ebola :)

Jak budou doma tak je sem hodim slibuju.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jak budou doma tak je sem hodim slibuju.

Jestli myslíš Swatch, tak kvůli mně nemusíš, já potřebuju ještě jedny automaty.:) Už jsem tu někde zmiňoval, že chci pro dceru k narozeninám různé barvy, aby mohla volit podle oblečení (já vím, jsem magor :)), ale jen automaty a jedny mi zatím chybí. Stejně mám ještě přes měsíc času.

swatchkyimg1022jc3.jpg

Odesláno
dobrý den panové a dámy

Dnes už vím že jsem sem před pár dny vůbec neměl lézt a mohl jsem si ušetřit čas i peníze. No nic stalo se, takže k jádru věci. Mohli by jste mi poradit: Nenápadné hodinky - možná je lepší výraz deentní, nějakou klasiku, spíše menší průměr / mam zápěstí jak holka :-) / stopro ne zlaté. Potřebuji je k černému obleku. Zatim mám nastudované akorát tag heuer - akorát jsem si u nich žádné nevybral - slovo nenápadnost asi tahle firma nezná. taky bych se rád vešel do 70 000,- víc mi rozpočet nedovolí. No to je hrůza doteď mi stačili Svočky co jsem tři léta naspět nafasoval na Olympiádě / kdyby někdo měl zájem - určitě jich neni vyrobeno mnoho, akorát pro účastníky a bafuňáře - rád přenechám /, potom Tag Heuer kirium F1 a teď tohle :-)

pokud bych měl rozpočet 70 tis., tak bych si nejdříve koupil nějaké automaty do 10 tis. Za rok, kdy budeš o něco moudřejší (hlavně po přečítání chronomagu) bych si koupil hodinky za cca 30 tis. a za další rok (kdy už budeš vědět přesně co se ti líbí a je tvůj styl) bych si koupil hodinky kolem 50 tis.

ps: počítám s budoucí hodnotou současných peněz protože reportinguju v ifrs

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...