Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, přináším první postřehy po 24 hodinách. Hodinky mám dnes položené v otevřené krabičce na stole a každou chvílí se jimi kochám santa.gif

1. Vzhled a zpracování:

- LZ129 vypadají v reálu ještě lépe než na fotkách! smile_anim.gif

- Konvexní sklíčko k hodinkám vyloženě sekne, uvidíme kolik toho vydrží. Měl jsem za to, že safírové konvexní sklíčko neexistuje. Omyl... Takže tady se buď šetřilo, nebo jej použili z důvodu jeho vzhledu.

- Rotor se mi zdá dost hlučný, což ale nemohu zcela objektivně posoudit - jsou to mé první automaty. Nijak mi to nevadí, i když přiznám že jako laikovi mi to "chrastění" příjde trochu nepatřičné.

- Řemen vypadá kvalitní. Po čase jej možná vyměním za podobný s výraznějším obšitím.

2. Přesnost

- cca +5 vteřin za den (většinu času ležely v krabičce).

- 24 hodinový ciferník je mírně nepřesný (cca 15 minut pozadu).

Toť zatím vše smile.gif

Očekávám komentáře a dotazy!

K tomu sklíčku: jedná se o hesalite a je dost měkký. Není problém na něm udělat jednoduše škrábance. Už se mi jich pár povedlo. Zase na druhou stranu se dá dobře rozleštit například pastou Displex.

Jinak ten rotor je hlučnější, to souhlasím, ale musí být ticho, jinak si toho nevšimneš. Zlatý starý kalibry ze 70 let. Jsem nedávno zkoumal, jestli tam ten rotor vůbec je, protože to ani necvakne :)

Já mám problém, že pokud hodinky leží a nenosím je, občas je jenom dotáhnu korunkou, tak se opozdí o cca 10 vteřin denně, ale když je nosím, tak jsou přesné na cca + - 5 sek..d den - to mohu potvrdit.

uvidíš po týdnu, docela se těším, jakou sem postneš recenzi...

Marty

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Dnes odchylka +14 vteřin / den.

Jinak ten rotor, resp. jeho hlučnost mě trochu zklamal crying_anim02.gif. Při jízdě po českých a slovenských tankodromech byl slyšet i v autě. Podle informací co se mi podařilo vygooglit je to u Citizenu (Miyoty) 9100 běžný jev způsobený, pokud jsem to správně pochopil, chodem rotoru na volnoběh.

Upraveno uživatelem branigan
Odesláno

Hele ten rotor mě taky zklamal, ale s tím nic neuděláme. Zrovna nedávno jsem měl v ruce Omegy za kilo a taky byl docela hlučný, až jsem byl fakt překvapenej.....

Jinak spokojenost po pár dnech nošení?

Odesláno

Hele ten rotor mě taky zklamal, ale s tím nic neuděláme. Zrovna nedávno jsem měl v ruce Omegy za kilo a taky byl docela hlučný, až jsem byl fakt překvapenej.....

Jinak spokojenost po pár dnech nošení?

Jasně, jinak jen samá pozitiva! Včetně faktu, že v práci ani ve společnosti si jich nikdo pořádně nevšimnul. A to byl záměr biggrin.gif

Odesláno

Jasně, jinak jen samá pozitiva! Včetně faktu, že v práci ani ve společnosti si jich nikdo pořádně nevšimnul. A to byl záměr biggrin.gif

whistle.gif zrovna dneska jsem je nahazoval do vlákna: "Jaké hodinky máte na ruce", tak je tam taky přihoď.

Jsou takové nenápadné......

Odesláno

Ahoj, tři nové postřehy po týdnu co mám LZ129:

- Zvuk rotoru už mi nevadí, zvykl jsem si a teď ho ani nevnímám wink.gif

- Přesnost chodu přesně po týdnu +50 sek..d, což odpovídá +7 sek..d/den, to jde ne? Většinu času ležely.

- Překvapila mě rychlost automatického nátahu. Vypozoroval jsem, že po cca kilometru chůze přibude na rezervě chodu asi 20 hodin.

Jinak celková spokojenost, škrábanec zatím žádný, ale to přijde smile.gif

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...