Jerrys Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Tak včera jsem konečně ve schránce našel novej voč magacín Já vím, že mnozí jím opovrhují, ale dyk je to docela dobrý počteníčko. Co vy na to?
Bobr Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Než jsem objevil Chronomag, tak jsem Watchmagazine hltal. Poté už nebyl důvod. Na Vánoce jsem jedno číslo dostal od dcery. Moje současné hodnocení - hezké fotky (kterých je ovšem na netu hafo) s vatou bezobsažných redakčních PR blábolů, semtam i nějaká informace, spíše však pro člověka, který se se světem hodinek teprve seznamuje. Když jsem pak v jednom článku našel výraz "druhá ručka" - což jak z kontextu jasně vyplývalo, bylo přeložené second hand (vteřinová ručka) - neměl jsem už sílu listovat tím dál.
Jerrys Odesláno 27. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Souhlas, jenže zatím v každým novým čísle, jsem objevil něco, co mě fakt zaujalo. Jasně, že to nečteš jedním dechem stránku po stránce, ono taky člověk nechce pořád jen brejlit do pécéčka, takže časopis je něco jinýho, žejo. Zatím jsem si ještě tenhle rok předplatil, pak se uvidí. Musíš to brát s rezervou, třeba když se představuje nějaká firma v magazínu, tak si po přečtení myslíš, že lepší hodinky se snad ani nemůžou dělat nu, ale přeberu si to po svým, ajeto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se