Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukam po Amfibiich, protoze za tu cenu, kdyz si vyberete nejakej peknej kousek tak nemusi byt vubec spatny - navic dnes zde http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky/komandirskie-natahovaci-automatic--vodotesne--amfibia-/_produktu=48 pridali spoustu hodinek a zda se mi ze jde opravdu z ceho vybirat. Mate nekdo nejaky? Hlavne jeste nevim jakej tvar pouzdra zvolit - mate nekdo zkusenost? A nekde jsem cetl ze bledne barva ciferniku - premyslim o modre barve ( Varianta 1 , Varianta 2, Varianta 3 ), ale bojim se aby prave neztratila barvu. A nebo jeste s cernym cifernikem: Klik Prozatimni favorit , ty mi pripadaji takovy vic elegantni a zaroven sportovni. Ktere se nejvic libi vam? Piste nazory, dojmy a tak. Budu rad.

Odesláno

Tak specielně Amfibie z níže uvedené recenze mám na ruce týden po jejich asi ročním uschování aby se jim nic nestalo. Zatím udělaly odchylku jednu minutu do plusu - nosím je furt (latinsky "pořád"), akorát při spánku je nikam nenoním, neb (většinou, není-li úplněk) ležím.

Zde je odkaz na starší recenzi.Jsou prima. Co mi vadí, nebo spíše začalo vadit, je pryskyřičné sklíčko. Ale ono se to rukávem vyleští...

Za tu cenu není co řešit. Pravdou ovšem je, že někteří hodináři (hanba jim!) je nechtějí seřizovat, mají u toho nevhodné poznámky a podobně. Zde je dobré jim připomenout vznik kalibru používaném v automatech Amfibija a klonech. Popřípadě pohrozit zástupy VostokoFilů (nikoliv filut i když možná i to) například z Watchuseeku.

Blbé jsou kovové tahy. Plechařina ale to už je jen smítko na kráse.

Vyberte si, objednejte a noste. Nejlépe s nápisy v azbuce, zde jsou pěkné Breezy, novější typ. Hodinky mají koule i když jméno je rodu ženského...

Jojo.

??????? ...

Odesláno

jsou fsecky stejne dobry - nebo stejne spatny, vyber si ;) je to na vkusu kazdeho soudruha. a jo, blednou. ja mam s modrym cifrem, libily se mi, nosim je obcas jako pracovni, mam je ctyri roky a zbavovat se jich nebudu, takze asi tak. za ty prachy dobry.

Odesláno

Co je spatneho na tahu? Kdybych si je koupil, tak ho urcite nechci menit (stal by vic jak hodinky :D) i kdyz tak koukam, tak v tom russianarmyshopu maji amphibie jenom na tahu, takze je to asi jasny. A co ta cerna barva ciferniku, nevysisla? A jeste, vysvetli mi nekdo prosim co znamenaji ty cerveny tecky na ty lunete? Uz jsem to videl na vice potapecskych hodinkach ale nikdy jsem nepochopil na co to je :D. Ale asi pujdu do toho modryho ciferniku, prijde mi, ze je na nem lepe videt.

Odesláno

Červené tečky na lunetě je klasické odměřování času, normálně po pěti minutách, na západních lunetách je očíslováno, u některých je dvacet minut červených jako u Amfibijí, je to stejné. Než se s hodinkami potopíte, nastavíte první červenou tečku na minutovou rafiku a lépe se Vám bude odečítat čas ponoru. Ponor, to je když jste pod vodou, minutová rafička je ta delší.

Jak je v recenzi, mám Amfibije s černým cifrem, po těch dvou, dvouapůl letech, nevybledl. Mám je nyní na ruce kolem 14-ti dnů, odchylka odhadem, protože se vteřinovka obtížně zastavuje, je cca +10 sek..d. Nikdy nebyly na seřízení ani údržbě.

Tah se mi prostě nelíbí, minimálně má ostré hrany, takže při nošení doporučuji srazit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...