adzes Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Zdravim vas..Mozno blba otazka ale nemam v tom celkom jasno a nepatral som po tom.. Chcel by som sa spytat ci jediny rozdiel mezdi modelom BJ7010-59E a nighthawk BJ7010-59E je len v lumi??Dik Adzes..
sashator Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 (upraveno) To co jsi psal jsou podle mého identické hodinky, rozdíl je pouze v modelech BJ7010-59E a BJ7000-52E - orámování 12 a 6, lumi na celých indexech, nápis NIGHTHAWK u datumovky a jiné dýnko. Prvně jmenovaný jsou tuším určené pro asijský a evropský trh, druhé jsou pak pro americký trh. Upraveno 26. ledna 2013 uživatelem sashator
adzes Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Dik sashator.Ide mi presne o tieto 2 modely ktore si napisal..A konkretne ma zaujimala ta lumi lebo sa mi viac paci a je praktickejsia ked je na celych indexoch..Najviac by sa mi pacili keby model BJ7010-59E mal cifernik BJ7000-52E..Existuje aj taka varianta??
shotik Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 mel jsem verzi pro asii a evropu a lumi byla hodne dobra. Ta pro US musi vypalovat oci . Nicmene s hodinkami byla spokojenost. Urcite neprohloupis jejich koupi
adzes Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 (upraveno) Velmi rozmyslam nad tymito hodinkami..Mam este taku otazku ze co sa tyka tej rucicky ktora ukazuje 12/24 z videi a fotiek to vyzera ako keby nefungovala presne..Da sa to nejak nastavit aby to islo presne podla velkych ruciciek?? Upraveno 27. ledna 2013 uživatelem adzes
shotik Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 ja tedy nepozoroval je by ukazovala zle. nastavit to nelze .
adzes Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Pozeral som tvoje fotky a tam mas cca 6 hodin a rucicka ti ukazuje na 1 hodinu..To asi nie je spravne..Mozno tomu len nechapem..Mozes mi to pls vysvetlit??Dik..
adzes Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Trochu som nad tym rozmyslal a dalo by sa to tak nastavit ze korunka sa vytiahne do stavu kde sa nastavuju cele hodiny..Nastavi sa to podla tej malej rucicky a potom sa nastavi presny cas..Tak by to malo fungovat..
shotik Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 to bylo prave vytazene z krabicky. jinak nastavit to jde samozrejmě tak ze hybes s minutovou ruckou . tim se bude pohybovat i ta 12/24. nelze ale nastavit rozdil v minutak na velky a v minutach na maly. to by melo ukazovat vzdy stejne.
sashator Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 (upraveno) Tak moje zkušenosti s verzí 7010- lumi je naprosto v pohodě a ani mi nevadí, že není na celých indexech, vydrží spolehlivě celou noc. Co se týče 24h ručky- jak už psal shotik, pokud vytáhneš korunku úplně, tak se šteluje spolu s minutovkou (tudíž minutově sobě vždy odpovídají), pokud vytáhneš korunku do polohy dvě šteluješ pouze hodinovou ručičku. Má to malou nevýhodu v tom, že pokud se mění čas (letní/ "zimní"), tak musíš vytáhnout korunku úplně a nestačí pouze pohnout hodinovkou. Ale to je opravdu prkotina, stejně si většinou chceš seřídit hodinky na přesný čas. Jinak já jsem při pořizování řešil podobné dilema jako ty- cifr se mi víc líbil z americké verze. Nakonec jsem se ale rozhodl takto a jsem rád, evropská verze má zase hezčí dýnko. Celkově hodinky vřele doporučuji- za ty peníze jsou to super stroje, u kterých baterku spoustu let nemusíš řešit, jsou kvalitně zpracované (plný tah, žádné chřastítko) a nemusíš se je bát vzít kamkoliv. Jediné co bych uvítal je safír, ale ten by možná časem šel taky dořešit (dělají se i verze se safírem, ale ty jsou pro japonský trh a tudíž jsou těžko sehnatelné). Upraveno 27. ledna 2013 uživatelem sashator
adzes Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Vyzera to tak ze nakonec sa mi ozaj asi pacia viac tie pre europu (po dlhom porovnavani)..Ako pises dynko je krajsie na europskej a este sa mi celkom paci ze lumi indexy su pri nasvieteni rovnake vsade..Pri americkej verzie je lumi index na pozicii 3 mensi koli datumu..Zacinam setrit..Je asi lepsie riesit ich z ebay-u nie??Lebo ceny u nas su o dost vyssie..
shotik Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 pocitej s tim ze u nas je za vyssi cenu v ramci zaruka. ze zahranici je to prakticky bez . Ja je kupoval na ebay z timeparadise a spokojenost. vysly me celkem na cca 4300kč i se clem a dopravou
adzes Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 To je v pohode cena..Z ebay-u som este nikdy nekupoval..Tvoje boli uplne nove??Mam zaruku toho ze budu nove??Budem muset asi poprosit kolegu z prace..Nasetrim nejake kese a objednam ich..
shotik Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 uplne nove s vysackou krabickou navodem . Perfektne zabalene. Zadne stopy po otevreni , cili ani repas. Paradni kup
sashator Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 (upraveno) Já je mám taky z ebay, záruku bych tak neřešil, moje vyšly na 3600,- ale to bylo ještě v době celního limitu 150euro, takze prosly bez cla...kompletní balení s vysackami Upraveno 27. ledna 2013 uživatelem sashator
adzes Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Nemate niekto foto strojceka resp. mal ich niekto otvorene a ma to nafotene??Zaujimalo by ma ako vyzera..Dik..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se