Bisek Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Zdravím všechny.V roce 2011 jsem si koupil Orienty-viz foto, po cca 3 měsících spadly ručičky(velá i malá, ukazatel času chodu), trošku jsem byl na rozpacích bo jsem si nebyl vědom kde bych bouchnul.No tak jsem fičel do hodinářství kde jsem je koupil - reklamace -odpověď náraz nepřiměřený, hodinář spravil a já zaplatil vodotěsnost. Od tedka jsem si dával pozor a doufal že vše bude OK - nebylo.Nyní se sem tam uvolnila jedna z hlavních ručiček a nebo zase ukazatel času chodu - ten nejčastěji. Hodinář co mi je prodal se k tomu stavěl dobře a vždy to napravil - platil jsem akorát vodotěsnost.No od listopadu jsem měl klid až do včil , byl jsem na lyžích a dívám se na hodinky kdy bude oběd a hle ručička ukazatele chodu je v čudu ....Tak mne to naštvalo že je nechci...Máte někdo nějaké zkušenosti s uvolňujícími se ručičkami ? nepracuji fyzicky, na noc je odkládám prostě je normálně používám jako kdekdo. Jakýs paníz jsem již vysolil za hodinky další za opravy no , nebo je neumím nosit ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dík za info
tondako Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 No, pokud mám zkušenost s Orienty tak to není příliš častý problém, spíš naopak. Tyhle automaty jsou poměrně odolné a to včetně ruček.Pokud si nejste vědom nějakého nárazu a nešetrného zacházení, může být problém v hodinářovi. Zkuste je nechat opravit někde jinde.
Bisek Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Dík za info. Kupoval jsem je v červenci 2011 a tak si myslím že jsou ještě v záruce...i když poprvé neuznaná reklamace asi to zkusím znova a zkusím trvat na vrácení...no uvidím, ještě to zkouším tady ale fakt mě to štve...
tondako Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 To chápu, taky by mně to štvalo. Nevím jestli uspějete s vrácením peněz, když už do toho někdo dvakrát lezl, byť to byl prodejce. Ale ty ručky musejí jít utužit tak aby to nepadalo. Obě ručky jsou kovové a obě kola na kterých jsou nasazeny taky, to prostě musí držet.
Bonanza Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Já mám asi už šesté klasické orienty, ale s ručičkami nebyl nikdy problém, tak čert ví proč padají. Jsou i dost shock protected, tak je to divné.
M@chino Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 (upraveno) Ahoj. Sundával jsem ručky u hodně hodinek a vždy když pak při nošení spadly tak byl problém ve špatném nasazení (málo přitlačené) nebo prostě už dobře nedržely na např. hodinové "hřídelce" (prostě se po čase uvolnily). No myslím, že na reklamaci to určitě je a po 3 opravě ruček vrácení peněz... edit: ještě dodám, že u Orientů se mě to nestalo nikdy ... většinou jsou to léty prověřené spolehlivé nástroje ... Upraveno 31. ledna 2013 uživatelem M@chino
Bisek Odesláno 1. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Dík za info, dneska tam zajdu a uvidím. Napíšu jak jsem dopadl. Jen mne tak napadá jestli to není nějaký "jiný" výrobce ale to by si asi hodinář nekousl...:-)
pkony Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Zdravím všechny.V roce 2011 jsem si koupil Orienty-viz foto, po cca 3 měsících spadly ručičky(velá i malá, ukazatel času chodu), trošku jsem byl na rozpacích bo jsem si nebyl vědom kde bych bouchnul.No tak jsem fičel do hodinářství kde jsem je koupil - reklamace -odpověď náraz nepřiměřený, hodinář spravil a já zaplatil vodotěsnost. Od tedka jsem si dával pozor a doufal že vše bude OK - nebylo.Nyní se sem tam uvolnila jedna z hlavních ručiček a nebo zase ukazatel času chodu - ten nejčastěji. Hodinář co mi je prodal se k tomu stavěl dobře a vždy to napravil - platil jsem akorát vodotěsnost.No od listopadu jsem měl klid až do včil , byl jsem na lyžích a dívám se na hodinky kdy bude oběd a hle ručička ukazatele chodu je v čudu ....Tak mne to naštvalo že je nechci...Máte někdo nějaké zkušenosti s uvolňujícími se ručičkami ? nepracuji fyzicky, na noc je odkládám prostě je normálně používám jako kdekdo. Jakýs paníz jsem již vysolil za hodinky další za opravy no , nebo je neumím nosit ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dík za info
pkony Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 V tomto vláknu níže jsem řešil stejný problém se skoro stejnými hodinkami, jinak velká spokojenost ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se